Keresés

17 találat a(z) "Burkolat" kifejezésre

terasz burkolása Kert

Ha a külső terek, teraszok burkolásán gondolkozunk, bizony itt is beleütközhetünk a hatalmas választék zavarába. Az első kérdés, hogy milyen anyagból legyen a térburkolat. Választhatunk műanyagot, kerámiát, keményfát vagy akár kompozit teraszburkolatot is. De vajon melyik a megfelelő számunkra?

kőhatású beltéri falburkoló Burkolat, szaniter

Ha az otthonunk belső tereiben is szívesen látjuk viszont a természetet, akkor erre ma már rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre. Például a falainkat is dekorálhatjuk kövekkel, kőhatású falburkolatokkal.

Műanyag gyeprács Kert

A házunk egyik büszkesége a szép zöld gyep, amit bizony nem kevés munkaórába kerül kialakítani és fenntartani. A komoly munkálatokat igénylő telepítésen túl nyáron öntözni kell, tavasszal és ősszel pedig épp a nedvesség okoz kihívásokat.

Kerti út Kert

A kert számos funkcióért felel a család életében. Itt található a házba bevezető kerti út, a kocsibeálló és a terasz is. Az egyes terek szerepétől függ, milyen burkolattípust érdemes választani. Döntésünk akár évtizedekre is szólhat, így érdemes alaposan körbejárni a témát vásárlás előtt.