Beltéri falburkolat

239 találat a szűrt feltételek szerint

Falburkolatként választhatunk hagyományos tégla- és kőburkolatot vagy természetes anyagból készült dekorburkolatot is. Előbbiek sokkal erőteljesebb hatással rendelkeznek, ugyanakkor a súlyuk is jóval nagyobb. A falburkoló lapok könnyebben kezelhetőek és valamivel kevesebbe is kerülnek. Valódi társaikkal ellentétben tapintásra sem ridegek, látványra mégis teljesen valósághűek. Bővebben: Dekoratív falburkolatok: ha unod az egysíkú falakat

Kapcsolódó cikkek

Fal minta Burkolat, szaniter

Előfordul, hogy az ember egyszerre vágyik a modern környezetre és a természet közelségére is. Nem feltétlenül kell az egyikért lemondanunk a másikról. Otthonunkat berendezhetjük, díszíthetjük úgy is, hogy mindkét vágyunknak megfeleljünk. Ehhez remek eszköz a kő vagy kőhatású burkolóanyag.

Padlóburkolás Építkezés

Az építkezés egyik legizgalmasabb része az, amikor a főfalak már állnak, és végre a belső részeket is ki lehet alakítani. A belső munkálatok során készülnek el a választófalak, behúzzák a villamos- és vízvezetékeket a falakba, helyére kerülnek a fűtési rendszer elemei és a nyílászárók, levakolják a falakat, és elhelyezik a burkolatokat is. Cikkünkben ezen mozgalmas időszak részeit nézzük meg közelebbről.