Építőanyag

ytong téglából épített lakóház látható a képen, mivel a pórusbeton kiváló építőanyag és falazóanyag Építőanyag

Ha új házat építünk, vagy a meglévő bővítjük, a legfontosabb döntés a falazóanyag kiválasztása. Az Ytong téglák neve ma már ismerősen hangzik, hiszen egyre népszerűbb, egyre többen tapasztalják meg előnyös tulajdonságait.

OSB lap használata építőanyagként Építőanyag

OSB lapok különleges helyet foglalnak el az építőanyagok között, mert minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek a felhasználók számára kedvezőek.

faanyagok jellegzetessége és tulajdonságai Építőanyag

Építkezéseknél még mindig sok helyen alkalmaznak fát, akár rejtett, akár látható helyeken. Sőt: számos építményt teljes egészében fából húznak fel. Azonban mielőtt bármilyen kivitelezésre megrendelést adunk otthonfelújításkor vagy építkezéskor, érdemes tájékozódni a hivatalosan fűrészárunak hívott fa építészeti alapanyagok fajtáiról, tulajdonságairól és kezeléséről.

cement nem biztonságos szállítása Építőanyag

Az építkezés során számtalan esetben futhatunk bele logisztikai, szállítási problémába. Vagy az építkezési terület nehezen megközelíthető nagyobb járművekkel, vagy nem rendelkezünk a szállításhoz szükséges gépparkkal.

előre kevert építőanyag Építőanyag

Felgyorsult életünk elvárásai az építőiparra is hatással vannak, itt is ugyanúgy igény van a minél gyorsabb kivitelezésekre, eljárásokra. Ezt az igényt igyekeznek kiszolgálni az úgynevezett előre kevert építőanyagok is.