Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Elállás a vásárlástól


A megrendelt terméket magánszemélyként a kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül visszaküldheted, így elállhatsz a vásárlástól. Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

Elállási szándékodat e-mailben a hello@epitoanyag.hu-n, telefonon a 061/9999-686-os telefonszámon,  vagy postai úton jelezd felénk.

Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldened 14 napon belül. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail-en keresztül történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét vesszük figyelembe.

Elállás esetén a terméket 14 napon belül, sértetlenül vissza kell juttatnod hozzánk a 2131. Göd Ady Endre utca 121-es címre. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldöd a terméket (tehát nem kell megérkeznie 14 napon belül). A termék visszaküldésének költségét a vásárlónak kell viselnie. Az utánvétellel visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni.

A visszaszállított terméknek az eredeti szállítási állapotban, sérülésmentesen, minden tartozékával és dokumentációval ellátva, kereskedelmi forgalomban eladható állapotban kell visszaérkeznie. Amennyiben a termék eredeti gyári csomagolásban érkezett, úgy lehetőség szerint abban kérjük visszaküldeni.

Ha a termékek nem gyári csomagolásúak, úgy különösen figyelj a megfelelő és szakszerű csomagolásra, hogy elkerüld a visszaszállítás során történő sérülést vagy törést.

Amennyiben a visszaszolgáltatni kívánt árut nem megfelelően csomagolod be és az a visszaszállítás során maradandóan olyan módon megsérül és értékcsökkent lesz, hogy a továbbiakban már nem értékesíthető, akkor az kizárja az elállási jog gyakorlását és társaságunk nem kötelezhető sem a vételár, sem a szállítási díj, sem az esetlegesen kapcsolódó egyéb díjak visszatérítésére!

A termék sértetlen visszaérkezését követően a jogszabályok értelmében haladéktalanul visszatérítjük a kifizetett összeget.

Az elállási nyilatkozatot az alábbi linken töltheted le:  Elállási nyilatkozat

Az elállás nem azonos a termékekkel kapcsolatos panasszal (törött, hiányos, hibás áru), amennyiben ilyen jellegű problémád van, töltsd ki online panaszbejelentő űrlapunkat!

Bármilyen egyéb kérdés esetén ügyfélszolgálati munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a 06-1/9999-686-os telefonszámon.