Elállás a vásárlástól


A megrendelt terméket magánszemélyként a kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül visszaküldheted, így elállhatsz a vásárlástól. Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

Elállási szándékodat e-mailben a hello@epitoanyag.hu-n, telefonon a 061/9999-686-os telefonszámon,  vagy postai úton jelezd felénk.

Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldened 14 napon belül. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail-en keresztül történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét vesszük figyelembe.

Elállás esetén a terméket 14 napon belül, sértetlenül vissza kell juttatnod hozzánk a 2132 Göd, Ady Endre út 121-es címre. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 14 napos határidő letelte előtt elküldöd a terméket (tehát nem kell megérkeznie 14 napon belül). A termék visszaküldésének költségét a vásárlónak kell viselnie. Az utánvétellel visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni.

A visszaszállított terméknek az eredeti szállítási állapotban, sérülésmentesen, minden tartozékával és dokumentációval ellátva, kereskedelmi forgalomban eladható állapotban kell visszaérkeznie. Amennyiben a termék eredeti gyári csomagolásban érkezett, úgy lehetőség szerint abban kérjük visszaküldeni.

Ha a termékek nem gyári csomagolásúak, úgy különösen figyelj a megfelelő és szakszerű csomagolásra, hogy elkerüld a visszaszállítás során történő sérülést vagy törést.

Amennyiben a visszaszolgáltatni kívánt árut nem megfelelően csomagolod be és az a visszaszállítás során maradandóan olyan módon megsérül és értékcsökkent lesz, hogy a továbbiakban már nem értékesíthető, akkor az kizárja az elállási jog gyakorlását és társaságunk nem kötelezhető sem a vételár, sem a szállítási díj, sem az esetlegesen kapcsolódó egyéb díjak visszatérítésére!

A termék sértetlen visszaérkezését követően a jogszabályok értelmében haladéktalanul visszatérítjük a kifizetett összeget.

Az elállási nyilatkozatot az alábbi linken töltheted le:  Elállási nyilatkozat

Az elállás nem azonos a termékekkel kapcsolatos panasszal (törött, hiányos, hibás áru), amennyiben ilyen jellegű problémád van, töltsd ki online panaszbejelentő űrlapunkat!

Bármilyen egyéb kérdés esetén ügyfélszolgálati munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a 06-1/9999-686-os telefonszámon.