Garancia információk

Einhell


Az Einhell a gépekre és akkumulátorokra a magyar jogszabályoknak megfelelő, illetve azon felüli időtartamra vonatkozó garanciális feltételei a következők:

-  bruttó 10 000 Ft-ot elérő, de a bruttó 100 000 Ft-ot meg nem haladó árú termékekre 1 év;

-  bruttó 100 000 Ft-ot meghaladó, de a bruttó 250 000 Ft-ot meg nem haladó árú termékekre 2 év;

-  a bruttó 250 000 Ft-ot meghaladó árú termékekre pedig 3 év.


A jogszabályban rögzített feltételeken felül az Einhell további jótállást biztosít a termékeire az alábbiak szerint:

Einhell termékgarancia:

Einhell Red; Einhell Classic; Einhell Car Classic; Einhell Car Expert; Einhell Home; Einhell Expert; Einhell Expert Plus; Einhell Professional márkanevű termékekre az Einhell honlapján – a vásárlástól számított 30 napon belül - történő regisztráció után a gyártó összesen 3 évre hosszabbítja meg a garancia időtartamát.


Einhell Power X-Change akkumulátorgarancia:

az Einhell honlapján – a vásárlástól számított 30 napon belül - regisztrált Einhell Power X-Change akkumulátorokra a gyártó összesen 3 év kiterjesztett garanciát biztosít.


Einhell PurePOWER Brushless garancia:

Szénkefementes motorral szerelt Einhell termékekre a gyártó a honlapján – a vásárlástól számított 30 napon belül – történő regisztráció esetén a készülék motorjára 10 év kiterjesztett garanciát biztosít. Ez a garancia kizárólag olyan motorhibákra terjed ki, amelyek anyag- vagy gyártási hibára vezethetők vissza!


Az Einhell termékek garanciája nem érvényesíthető az alábbi esetekben:

Nem rendeltetésszerű használat, tárolás, nem megfelelő üzemanyagok használata. 

Megfelelő karbantartás-, ápolás- és kenőanyagok hiánya miatt bekövetkező kopás, és az ennek nyomán kialakuló károk (a motorban is)

Sérülések, amelyek a nem rendeltetésszerű használat, vagy a használat közbeni rendes kopás miatt keletkeztek a készüléken.

Sérülések a motoron, amelyek a beszerelési és üzembe helyezési utasítások figyelmen kívül hagyása miatt keletkeztek.

Kereskedelmi, kézműipari, vagy professzionális célokra használt Einhell Classic és Einhell Expert termékek esetében (ez a kitétel nem vonatkozik az Einhell Professional márkajelű eszközökre, amelyek használhatók ilyen célokra is).

A garanciális feltételek pontos részleteiről kérjük tájékozódjon a gyártó honlapján megtalálható, garanciára vonatkozó teljes leírásból!


Milwaukee


A MILWAUKEE® gépekre vonatkozó garanciális feltételek a magyar jogszabályokkal harmonizálva a következők:

-  bruttó 10 000 Ft-ot elérő, de a bruttó 100 000 Ft-ot meg nem haladó árú termékekre 1 év;

-  bruttó 100 000 Ft-ot meghaladó, de a bruttó 250 000 Ft-ot meg nem haladó árú termékekre 2 év;

-  a bruttó 250 000 Ft-ot meghaladó árú termékekre 3 év.


Jogszabályi kereteken felül vállalt, önkéntes jótállási feltételek:

A MILWAUKEE® szerszámok és akkumulátorok egyéves garanciával rendelkeznek. A garancia kiterjesztése a gyártó weboldalán érhető el. A MILWAUKEE® (1 + 2 év) garanciát ajánl a szerszámgépekre, az MX FUEL™ szerszámok kivételével, amelyek garanciája meghosszabbítható 1 évről maximum 2 évre (1 + 1).

Az összes MILWAUKEE® REDLITHIUM™ akkumulátor, beleértve az MX FUEL™ akkumulátorokat is, egyéves garanciával rendelkezik, amelyet legfeljebb 2 évre (1 + 1) lehet meghosszabbítani. Ez a szolgáltatás elérhető plusz költség nélkül, ha Ön az új MILWAUKEE® gépét a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálja.

Minden MILWAUKEE® szerszámot, mielőtt a gyárat elhagyná, tanúsított eljárás keretében teszteljük, és garantáltan NOTHING BUT HEAVY DUTY™ minősítéssel látjuk el. A Milwaukee Tool-nál büszkék vagyunk minden professzionális vevőnk számára kínált termékünkre és szolgáltatásunkra.

A kiterjesztett garancia csak a garanciát regisztráló weboldalon feltüntetett országokban érvényesíthető. A kiterjesztett garancia nem vonatkozik a kölcsönzőkben használt gépekre, töltőkre és tartozékokra.

HiKOKI

Kötelező garancia

2021. január 1-jétől hatályba lépett az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletet, valamint az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról szóló 249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendeletet módosítása.

A jogszabályi változások tükrében, illetve a megvásárolt termék bruttó fogyasztói árától függően a kötelező jótállási idő az alábbiak szerint alakul.

A vásárlás dátumától számított

 •  egy (1) évig terjedő jótállást vállalunk, amennyiben a Termék eladási ára a 10 000 Ft-ot eléri, de a 100 000 Ft-ot nem haladja meg,
 •  két (2) évig terjedő jótállást vállalunk, amennyiben a Termék eladási ára a 100 000 Ft-ot meghaladja, de a 250 000 Ft-ot nem haladja meg,
 •  három (3) évig terjedő jótállást vállalunk, amennyiben a Termék eladási ára a 250 000 Ft-ot meghaladja.

Önkéntes plusz HiKOKI garancia

Internetes regisztráció esetén a jótállási idő értékhatártól függetlenül a vásárlás dátumától számított

 három (3) év

 Egyes hálózati szénkefementes és MultiVolt gépek esetén a motorra és az elektronikai egységre öt (5) év.

Az garancia vonatkozik a készülék, anyag vagy gyártási hibából eredő hibás alkatrészeinek ingyenes cseréjével történő javítására. További kártérítési igények ( kivéve, ha arra a törvény kötelez ) nem érvényesíthetők. A regisztrációt a vásárlás utáni első 4 héten belül kell elvégezni!

Minden egyes gépet külön kell regisztrálni. A regisztrációt a kereskedő is elvégezheti.

A regisztráció csak akkor lehetséges, ha a vásárló hozzájárul az ott megadandó adatainak a rögzítéséhez. Bármilyen kérdés merül fel, szívesen segítünk a 06-1-264-3433, 06-1-264-3428-as telefonszámokon, illetve írhat is az info@hikoki-powertools.hu email-re is.

A regisztrációt követően a rendszer gépenként egy garancia tanúsítványt küld a megjelölt e-mail címre, amit kérjük, nyomtasson ki.

A meghosszabbított garancia a tanúsítvány, az eredeti számla és a jótállási jegy együttes meglétével és bemutatásával érvényesíthető.

Természetesen az adatoknak minden kétséget kizáróan egyeznie kell.

A komplett dokumentációval rendelkező gép garanciális javítása, kizárólag a Hikoki központi márkaszervizében, vagy a jótállási jegyen feltüntetett garanciális szervizekben végezhető el.

A benzinmotoros gépek és az elektromos fúró–véső és bontókalapácsok 1+2 éves garanciája csak akkor érvényes , ha évente legalább egyszer valamelyik garanciális szervizünkben karbantartásra bevitte.

A szerszámgépekkel szállított tartozékokra a gyári garancia 6 hónap.

A HiKOKI által önként vállalt kiterjesztett garancia az alábbi esetekben nem alkalmazható:

 • a folyamatos, üzemszerű termelésben bevont gépekre
 • a gépkölcsönzésre használt termékekre
 • a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra
 • a természetes elhasználódásból eredő kopásokra
 • a kopóalkatrészekre (pl. csapágyak, tömítések, szénkefe, zsír stb...)
 • a géppel szállított tartozékokra

Újdonság! Hi5 garancia

A termékregisztráció után a 3 év garancia mellett a +2 év garanciát vállalunk a hálózati és MultiVolt gépeknél a szénkefementes motorokra és az azokhoz tartozó elektronikára, így ezekre 3+2= 5 év a garancia (Hi5 garancia). A szénkefementes hálózati gépeink és MultiVolt listáját megtalálhatja a honlapunkon.

A garanciális szolgáltatásoknál a jótállási jegyben leírt feltételek érvényesek. Kérjük olvassa el figyelmesen.

Ebben az esetben garanciális igényét a vásárlást igazoló bizonylatok bemutatásával, érvényesítheti.

Internetes regisztrációhoz kattints IDE

SOLA

A Sola gépekre vonatkozó garanciális feltételek a magyar jogszabályokkal harmonizálva a következők:

 • bruttó 10 000 Ft-ot elérő, de a bruttó 100 000 Ft-ot meg nem haladó árú termékekre 1 év;
 • bruttó 100 000 Ft-ot meghaladó, de a bruttó 250 000 Ft-ot meg nem haladó árú termékekre 2 év;
 • a bruttó 250 000 Ft-ot meghaladó árú termékekre 3 év.
 • 30 ÉV GARANCIA A SZABADALMAZTATOTT ULTRAHANGOS HEGESZTÉSRE

A SOLA által alkalmazott, szabadalmaztatott ultrahangos hegesztés garantálja, hogy a libella nem folyhat ki. Évtizedes tapasztalataink és a know-how jelentette előnyünk révén erre 30 év garanciát tudunk adni Önnek.

A gyártó a garanciajegyen feltüntetett eredeti vásárlónak (az első vevőnek) az átvételtől számított két év időtartamra garantálja a készülék hibamentességét, az elemek kivételével. A garancia a javításokra és/avagy cserére korlátozódik a gyártó választása szerint. E garancia nem vonatkozik a vevő vagy harmadik személy általi szakszerűtlen kezelésből származó hiányosságokra, a természetes elhasználódás jelenségeire, valamint az olyan optikai hibákra, amelyek a készülék használatát nem befolyásolják. A jelen garanciavállalás alapján csak akkor érvényesíthető igény, ha a vevő a készülékkel együtt az eladó által kiállított, keltezéssel és céges bélyegzővel ellátott garanciajegyet is benyújtja. A garancia keretében végzett javítások, alkatrészpótlások következtében a garancia időtartama nem hosszabbodik meg. A gyártó az ezen túlmenő igényekért nem felel, amennyiben az adott ország jogszabályai azt kötelezően elő nem írják. A gyártó különösen nem felel a készülék bármilyen célra történő használatával vagy használhatatlanságával összefüggésben keletkezett közvetlen vagy közvetett, hiányosságokból adódó károkért és következményes károkért, veszteségekért és költségekért. Az egy bizonyos célra történő használatra vagy alkalmasságra vonatkozó hallgatólagos ígérvényeket a gyártó kifejezetten kizárja.