Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Rólunk


Az első lépés álmaid otthonához

Mindannyian biztonságra, nyugalomra vágyunk, szeretnénk ízléses, kényelmes, praktikus otthont. Ehhez az egyik első lépés a megfelelő építőanyagok kiválasztása és beszerzése. Ebben nyújt segítséget az Építőanyag.hu.

Célunk, hogy akár építkezel, akár felújítasz, kiváló minőségű áruhoz juss és első osztályú szolgáltatásban részesülj. Mindezt néhány kattintással, kényelmes karosszékedben ülve.

 

Építőanyag.hu


Vásárolj minőségi építőanyagokat megfizethető áron

Otthonunk építőanyagának kiválasztása fontos döntés, mely gyakran egy életre, vagy akár több generációra szól. Egy biztonságos és egészséges élettér kialakításához elengedhetetlen a jó minőségű építőanyagok használata. 

Az Építőanyag.hu kínálatába csak olyan termékeket veszünk fel, amiket mi magunk is nyugodt szívvel beépítenénk – vagy már be is építettünk – saját házunkba, lakásunkba. Csak azokat az anyagokat választjuk ki, amelyek tartós értéket képviselnek a beruházás szempontjából, évek óta kipróbáltak és teszteltek a piacon. Természetesen nem vetjük el az új technológiákat sem, amennyiben ezek bevizsgáltak, megfelelnek az összes építési előírásnak és saját szigorú kritériumainknak.

Tapasztalatunk szerint a minőségi építőanyag olyan befektetés, ami hosszú távon többszörösen megtérül. Ráadásul mivel közvetlen gyártói kapcsolatokkal rendelkezünk, és nagy tételben rendelünk, a legjobb beszerzési árakkal rendelkezünk. Így a magasabb minőség legtöbbször nem is jár plusz költséggel.

Kiemelt márkák

 

A termékek széles választéka az éptőanyag specialistától

Anyacégünk – a Piramis Építőház – 25 éve azon dolgozik, hogy legyen egy hely, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Az Építőanyag.hu-val ezt a szemléletet szeretnénk folytatni, immár területi kötöttségek nélkül. 

Létrehoztunk egy hatalmas online építőanyag áruházat, hogy az összes szükséges építőanyag, Magyarország bármely pontján, a nap 24 órájában rendelkezésedre álljon.

Nálunk megtalálsz mindent, ami egy felújításhoz vagy építkezéshez kellhet. Kínálatunkban van fűrészáru, rétegelt lemez, osb lemez, tégla, cement, tetőfedő anyagok, például tetőcserép és zsindely, időjárás- és vízszigetelő anyagok és még sok minden más. 

Széles termékválaszték

 

Óriási raktárkészlet, saját járműparkkal

Három telephelyünkön Észak-Pest megye legnagyobb építőanyag raktárkészletével rendelkezünk. Közel 150 gyártó kínálatából álló folyamatosan bővülő és megújuló raktárkészlettel rendelkezünk, melyre bizalommal építhetsz. 

20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a legmegfelelőbb járművön, a saját igényed alapján a lehető legrövidebb időn belül, vagy a legköltséghatékonyabban eljusson hozzád.

Óriási raktárkészlet

 

Olcsó legyen vagy gyors? Te döntesz!

Nálunk te döntöd el, hogy mi a fontosabb: az ár az elsődleges szempont, vagy a lehető leggyorsabban meg akarod kapni a kiszemelt termékeket. Rendszerünk megvizsgálja kosarad összetételét, majd több tucatnyi szállítási módot lefuttat hozzá: dobozban vagy raklapon, kisteherautóval vagy daruskocsival, MPL futárral vagy saját autóval és így tovább.
 
Végül két szállítási lehetőséget ajánlunk fel: a leggyorsabbat és legolcsóbbat. (Persze előfordulhat, hogy a kettő egy és ugyanaz.) Ha pedig még ezután sem vagy elégedett a kapott eredménnyel, még mindig kérhetsz egyedi futárajánlatot. Ekkor munkatársaink maguk is megvizsgálják a szállítási lehetőségeket, és a számodra legoptimálisabb egyedi futárajánlatot küldik vissza jóváhagyásodra.

Építőanyag.hu saját gépjárműpark


Felejtsd el a fölösleges köröket, rendelj valódi webshopból!

Miért töltenél heteket a különféle szállítók felkutatásával és ajánlatok kérésével, amikor mindezt az Építőnyag.hu-n néhány kattintással elintézheted?

Használhatsz keresőt vagy különféle szűrőket, hogy megtaláld a kívánt termékeket, de egy kattintással könnyedén össze is tudod őket hasonlítani, ha még nem vagy biztos a dolgodban. 

A termékek oldalán minden lényeges információt megtalálsz: beleértve a termék fizikai és funkcionális tulajdonságait, árát, szállítási információkat. Mindezt mi már összegyűjtöttük a számodra, hogy neked már csak döntened kelljen.

 

Valódi webáruház

 

Segítőkész és szakértő ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk kollégái teljes körű ügyintézéssel állnak rendelkezésedre, akár termékkel, akár szállítással kapcsolatos kérdésed esetén. Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak, így építéstechnológiával és a megfelelő építőanyaggal kapcsolatos kérdéseidre is választ kapsz.

Piramis