Blog

ytong téglából épített lakóház látható a képen, mivel a pórusbeton kiváló építőanyag és falazóanyag Építőanyag

Ha új házat építünk, vagy a meglévő bővítjük, a legfontosabb döntés a falazóanyag kiválasztása. Az Ytong téglák neve ma már ismerősen hangzik, hiszen egyre népszerűbb, egyre többen tapasztalják meg előnyös tulajdonságait.

Védőszemüveget viselő fiatal férfi sövényvágó kerti szerszám használatával rendezi a sövénnyírást a kertben Barkács

A kerted gondozása az évszaktól függetlenül rendszeres odafigyelést és megfelelő eszközöket igényel. Az alábbiakban felsoroljuk a nélkülözhetetlen kerti gépeket és kertészkedéshez szükséges szerszámokat, amelyek segítségével szebbé varázsolhatod a kertedet, valamint hatékonyan végezheted el a parkosítási munkákat.

Minden, amit a falfestékről, falfestésről, szoba kifestéséről és a festőeszközökről tudni kell, ebbe a blogbejegyzésbe gyűjtöttünk Barkács

Előbb-utóbb minden lakásban eljön egy kisebb felújítás ideje, a falfestéssel együtt. Összegyűjtöttük, milyen eszközökre lesz szükséged a barkácseszközök közül, mit kell tudnod a falfestékről, és hogyan készülj fel a festésre.

Ünnepi nyitvatartás Híreink

Decemberben mi is pihenünk egy kicsit és szeretteinkkel töltjük az időt. Az utolsó nap 2023-ban, amikor még át tudod venni a kívánt termékeket december 20. szerda, illetve eddig szállítjuk ki azokat.

Az ünnepek alatt és a két ünnep között a rendelések átvétele, kiszállítása szünetel!