Kert

Védőszemüveget viselő fiatal férfi sövényvágó kerti szerszám használatával rendezi a sövénnyírást a kertben Barkács

A kerted gondozása az évszaktól függetlenül rendszeres odafigyelést és megfelelő eszközöket igényel. Az alábbiakban felsoroljuk a nélkülözhetetlen kerti gépeket és kertészkedéshez szükséges szerszámokat, amelyek segítségével szebbé varázsolhatod a kertedet, valamint hatékonyan végezheted el a parkosítási munkákat.

ezek a kerti magaságyás előnyei Kert

Aki először használ magaságyást, azonnal “beleszeret”, és arra gondol, miért is nem jutott az eszébe előbb. Íme, a legfontosabb tudnivalók a magaságyásról.

Kerítés Kert

Kertünk dísze és házunk védelme is a kerítés. A biztonság megteremtésén kívül a privát szféráért is nagyban felelős. Épp ezért nem mindegy, milyen minőségben készítjük el.

megfelelő vízelvezetés a kertben Kert

Új családi ház tervezésénél szerepelnie kell azoknak a terveknek is, amelyek az esővíz elvezetés módjára vonatkoznak. Ez nem csak jól felfogott érdeke minden háztulajdonosnak, de jogszabályi kötelezettség is.

Építés térkőből Kert

Ha a kerti burkolatokat és felületeket nem szeretnénk túlságosan eklektikus stílusban megvalósítani, akkor az anyagválasztás során olyan sokrétűen felhasználható építőelemet kell kiválasztani, amelyek a szín és a forma által eleve egységes megjelenést biztosítanak. Erre tökéletes megoldásnak tűnik a hagyományos, kisméretű tégla vagy az ennél sokkal tartósabb, lényegesen nagyobb teherbírású térkőelem, amely pontosan ugyanazokkal az arányokkal készül.

ilyen a jó kerítés Kert

A jó kerítés stabil, szép, és betölti azt a funkciót, amit elvárunk tőle, vagyis elhatárolja házunkat, telkünket az utcától, más terektől.