Egyéb

Tablet Egyéb

Azt már megszoktuk, hogy az okostelefonunk által egy komplett telefonkönyvet, jegyzettömböt, naptárt, tévét és zenelejátszót hordunk a zsebünkben. De arra még talán nem gondoltunk, hogy ugyanezzel a készülékkel akár egy teljes szerszámosláda és szakemberek garmadája is velünk van. Összeszedtük a 10 leghasznosabb applikációt, amelyek nagy segítségünkre lehetnek a lakásfelújítás során.

Lakásfelújítás Egyéb

Évek óta megosztja az ingatlanpiacot az a kérdés, mennyire éri meg eladás előtt felújítani egy lakást. Az egyik tábor szerint az új tulajdonos ízlésére kell ezt bízni, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy épp azok a színek, anyagok fognak neki tetszeni, mint nekünk. A másik tábor szerint viszont könnyebb beleszeretni egy szép, dizájnos ingatlanba, amiért így érzelmi alapon nagyobb árat lehet kérni.

Régi lakás vásárlása Egyéb

Meglepő, de előfordul, hogy az emberek többet gondolkoznak azon, hová és mikor menjenek nyaralni, mint hogy egy adott lakás megvásárlása biztosan jó döntés-e. Pedig amíg előbbi százezres, utóbbi már több milliós tétel, és a döntés akár évtizedekre is szólhat, így a kockázat is jóval nagyobb. Összeszedtük, mire érdemes figyelni használt lakás vásárlásánál.