Az otthonfelújítási támogatáshoz nálunk ezeket az építőanyagokat rendelheted meg

Építőanyag.hu

otthonfelújításhoz kapható építőanyagok

Új lendületet kapott az otthonfelújítási támogatás: sokan veszik igénybe ezt a forrást, hogy kényelmesebbé tegyék az otthonukat. Az Építőanyag.hu webáruházból rengeteg olyan termék rendelhető, amit el lehet számolni a lakásfelújítási támogatás igénylésekor.

FRISSÍTÉS: Bár az otthonfelújítási támogatás 2022. december 31. után már nem igényelhető, a lakásfelújításhoz, a padlástér lakhatóvá tételéhez, egy-egy helyiség átalakításához, a kerítés újjáépítéséhez vagy éppen a tető és a terasz felújításához nálunk széles termékpalettáról válogathatsz építőanyagokat. Néhány kattintással minden szükséges alapanyagot megrendelhetsz nálunk kényelmesen, otthonról.

Ha pedig kérdésed volna, hívj bennünket a +36/1-9999-686-es telefonszámon, vagy írj nekünk a hello@epitoanyag.hu e-mail címre.

Az államilag finanszírozott támogatással az ingatlanfelújítással kapcsolatos munkálatok nagyon széles körét lehet lefedni. Az Építőanyag webáruház kínálatának pedig jelentős része olyan építkezési vagy felújítási alapanyag, illetve eszköz, ami elszámolható az otthonfelújítási támogatás igénylésekor.

Ami kategorikusan kizárható, az a kisebb-nagyobb konyhai gépek (kivéve a beépíthető konyhai gépek) és fűtőanyagok termékcsoportja. Ezzel együtt érdemes végignézni, hogy milyen nagyobb területek vannak, amelyekhez az építőanyagokat, a szerszámokat, a segédanyagokat, alkatrészeket vagy beépítendő termékeket webshopunkból rendelheted.

Többször is foglalkoztunk már az otthonfelújítási támogatás témakörével; az alapvető tudnivalók az Amit az otthonfelújítási támogatásról tudni kell, Lakásfelújítási támogatás – kérdések és válaszok, Ezek az otthonfelújítási támogatás leggyakoribb buktatói, valamint Fontos változások az otthonfelújítási támogatásban című cikkünkben találhatók.

Általános építőanyagok és munkaeszközök, biztonsági felszerelések

Számos olyan építőanyag van, amelyet a házépítés vagy-felújítás szinte minden területén alkalmazni tudnak a szakemberek. Például nem feltétlenül kötődik konkrét helyiséghez a téglák, zsalukövek, áthidalók, vagy éppen a faanyagok, fűrészáruk felhasználása. Ehhez hasonló kategória a cement, habarcs, a glettelésre szolgáló anyagok és a különféle vakolatok használata. A hidegburkolatok, járólapok és a beltéri gipszkarton rendszerek is több helyiségben használhatók.

Az Építőanyag.hu webáruházban természetesen nem csak az alapvető építési anyagokat lehet megrendelni, hanem a gördülékeny, hatékony és biztonságos munkavégzés eszközeit is. Szerszámainkat, munkaruháinkat és munkavédelmi eszközeinket a Barkács menüpont alá soroltuk be, ahol szerszámgépek, alkatrészeik, kiegészítőik és speciális Ytong szerszámok között is lehet válogatni.

Amivel külön foglalkozik a rendelet

A 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet, amely a támogatás részletes tudnivalóit tartalmazza, külön nevesít néhány felújítási és korszerűsítési feladatot és területet, amelyre fordítható a felvett összeg. Ilyen – többek között – a nyílászárók cseréje, a tető cseréje, a kémény kialakítása és korszerűsítése, fürdő-wc kialakítása és felújítása, szaniterek cseréje, az épület szigetelése, térburkolat kialakítása és cseréje. Ezekhez a munkálatokhoz tematikusan teljesen megegyező menüpontokat találsz a webshopunkban, ahol minden olyan terméket fellelhetsz, amire szükség lehet.

Termékek, termékcsoportok

A külső és belső nyílászárókat, speciális beltéri ajtókat (mint pl. padlásfeljáró, tetőkijárat) értelemszerűen a Nyílászáró, tetőtéri ablak és tetőtéri ablak kiegészítő menüpontba soroltuk be. Itt rendelhetők meg pár kattintással az ablakok kiegészítői is (mint amilyen például a szúnyogháló vagy az árnyékoló).

Tetőt kell cserélni? Vagy az ereszcsatornát? A Tető, cserép, ereszcsatorna, kiegészítő menüpont alatt láthatók a termékek, és az is, miből mekkora mennyiség áll rendelkezésre. Itt a tetőfelújításhoz és -cseréhez szükséges alapanyagok közt böngészhetünk a gerendákon és födémanyagokon kívül, hiszen az előbbieket a Faáru, az utóbbiakat Födém menüpont alatt találjuk. A tetőfedéshez szükséges zsindelyeket a Zsindely, zsindely kiegészítő almenüpont tartalmazza, a tetőszigetelés (víz- és hő) eszközeit a hasonló nevű menüpont. A Tetőcserép, tetőcserép kiegészítő menüpont a következő almenüket fogja össze: Alapcserép, Kiegészítő cserép, Tetőcserép kiegészítő. Az előtető kialakításához, balkonok, erkélyek, teraszok és fészerek fedéséhez sokan polikarbonát lapokat használnak – ezt, és a rendszer szereléséhez szükséges kiegészítőket is árusítjuk. A tető fontos eleme az ereszcsatorna, amelynek kialakításához számos termék áll rendelkezésre.

A fürdő és wc kialakításához szükséges általános építőanyagokat különféle menüpontokban elszórva találod (lásd a cikkünk általános bekezdése), ugyanakkor a különféle mosdókagylókat, kádakat, zuhanyfülkéket, wc-ket és bidéket, csaptelepeket a Fürdőszoba, szaniter alatt.

Az építéshez, beépítéshez szükséges általános építőanyagokat szintén a tovább menüpontokból válogathatod össze.

Kiemelten fontos terület az építmények szigetelése. Legyen szó akár hő- vagy hangszigetelésről, akár a nedvesség elleni védelemről, webshopunkban többféle technológiához illeszkedő eszközöket és alapanyagokat válogattunk össze a szigetelés munkálataihoz.

A térburkolat kialakításába nem csak a kocsibeálló kialakítása, a betonozott terasz vagy kerti utak kialakítása tartozhat bele. A kertünkben kialakítandó támfalak, kerti lépcsők, kiülők és loggiák, valamint a ház ellátásához szükséges kerti aknák (pl. vízóraakna) építéséhez szükséges termékeket a Térkő, térburkolat, kertépítés menüpontban böngészheted át.

Kapcsolódó cikkek:

Amit az otthonfelújítási támogatásról tudni kell

Lakásfelújítási támogatás – kérdések és válaszok

Ezek az otthonfelújítási támogatás leggyakoribb buktatói

Fontos változások az otthonfelújítási támogatásban

Kapcsolódó termékek

    Raktáron
    1 670 Ft / szál
    Megnézem