Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Az otthonfelújítási támogatáshoz nálunk ezeket az építőanyagokat rendelheted meg

otthonfelújításhoz kapható építőanyagok

Új lendületet kapott az otthonfelújítási támogatás: sokan veszik igénybe ezt a forrást, hogy kényelmesebbé tegyék az otthonukat. Az Építőanyag.hu webáruházból rengeteg olyan termék rendelhető, amit el lehet számolni a lakásfelújítási támogatás igénylésekor.

FRISSÍTÉS: Bár az otthonfelújítási támogatás 2022. december 31. után már nem igényelhető, a lakásfelújításhoz, a padlástér lakhatóvá tételéhez, egy-egy helyiség átalakításához, a kerítés újjáépítéséhez vagy éppen a tető és a terasz felújításához nálunk széles termékpalettáról válogathatsz építőanyagokat. Néhány kattintással minden szükséges alapanyagot megrendelhetsz nálunk kényelmesen, otthonról.

Ha pedig kérdésed volna, hívj bennünket a +36/1-9999-686-es telefonszámon, vagy írj nekünk a hello@epitoanyag.hu e-mail címre.

Az államilag finanszírozott támogatással az ingatlanfelújítással kapcsolatos munkálatok nagyon széles körét lehet lefedni. Az Építőanyag webáruház kínálatának pedig jelentős része olyan építkezési vagy felújítási alapanyag, illetve eszköz, ami elszámolható az otthonfelújítási támogatás igénylésekor.

Ami kategorikusan kizárható, az a kisebb-nagyobb konyhai gépek (kivéve a beépíthető konyhai gépek) és fűtőanyagok termékcsoportja. Ezzel együtt érdemes végignézni, hogy milyen nagyobb területek vannak, amelyekhez az építőanyagokat, a szerszámokat, a segédanyagokat, alkatrészeket vagy beépítendő termékeket webshopunkból rendelheted.

Többször is foglalkoztunk már az otthonfelújítási támogatás témakörével; az alapvető tudnivalók az Amit az otthonfelújítási támogatásról tudni kell, Lakásfelújítási támogatás – kérdések és válaszok, Ezek az otthonfelújítási támogatás leggyakoribb buktatói, valamint Fontos változások az otthonfelújítási támogatásban című cikkünkben találhatók.

Általános építőanyagok és munkaeszközök, biztonsági felszerelések

Számos olyan építőanyag van, amelyet a házépítés vagy-felújítás szinte minden területén alkalmazni tudnak a szakemberek. Például nem feltétlenül kötődik konkrét helyiséghez a téglák, zsalukövek, áthidalók, vagy éppen a faanyagok, fűrészáruk felhasználása. Ehhez hasonló kategória a cement, habarcs, a glettelésre szolgáló anyagok és a különféle vakolatok használata. A hidegburkolatok, járólapok és a beltéri gipszkarton rendszerek is több helyiségben használhatók.

Az Építőanyag.hu webáruházban természetesen nem csak az alapvető építési anyagokat lehet megrendelni, hanem a gördülékeny, hatékony és biztonságos munkavégzés eszközeit is. Szerszámainkat, munkaruháinkat és munkavédelmi eszközeinket a Barkács menüpont alá soroltuk be, ahol szerszámgépek, alkatrészeik, kiegészítőik és speciális Ytong szerszámok között is lehet válogatni.

Amivel külön foglalkozik a rendelet

A 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet, amely a támogatás részletes tudnivalóit tartalmazza, külön nevesít néhány felújítási és korszerűsítési feladatot és területet, amelyre fordítható a felvett összeg. Ilyen – többek között – a nyílászárók cseréje, a tető cseréje, a kémény kialakítása és korszerűsítése, fürdő-wc kialakítása és felújítása, szaniterek cseréje, az épület szigetelése, térburkolat kialakítása és cseréje. Ezekhez a munkálatokhoz tematikusan teljesen megegyező menüpontokat találsz a webshopunkban, ahol minden olyan terméket fellelhetsz, amire szükség lehet.

Termékek, termékcsoportok

A külső és belső nyílászárókat, speciális beltéri ajtókat (mint pl. padlásfeljáró, tetőkijárat) értelemszerűen a Nyílászáró, tetőtéri ablak és tetőtéri ablak kiegészítő menüpontba soroltuk be. Itt rendelhetők meg pár kattintással az ablakok kiegészítői is (mint amilyen például a szúnyogháló vagy az árnyékoló).

Tetőt kell cserélni? Vagy az ereszcsatornát? A Tető, cserép, ereszcsatorna, kiegészítő menüpont alatt láthatók a termékek, és az is, miből mekkora mennyiség áll rendelkezésre. Itt a tetőfelújításhoz és -cseréhez szükséges alapanyagok közt böngészhetünk a gerendákon és födémanyagokon kívül, hiszen az előbbieket a Faáru, az utóbbiakat Födém menüpont alatt találjuk. A tetőfedéshez szükséges zsindelyeket a Zsindely, zsindely kiegészítő almenüpont tartalmazza, a tetőszigetelés (víz- és hő) eszközeit a hasonló nevű menüpont. A Tetőcserép, tetőcserép kiegészítő menüpont a következő almenüket fogja össze: Alapcserép, Kiegészítő cserép, Tetőcserép kiegészítő. Az előtető kialakításához, balkonok, erkélyek, teraszok és fészerek fedéséhez sokan polikarbonát lapokat használnak – ezt, és a rendszer szereléséhez szükséges kiegészítőket is árusítjuk. A tető fontos eleme az ereszcsatorna, amelynek kialakításához számos termék áll rendelkezésre.

A fürdő és wc kialakításához szükséges általános építőanyagokat különféle menüpontokban elszórva találod (lásd a cikkünk általános bekezdése), ugyanakkor a különféle mosdókagylókat, kádakat, zuhanyfülkéket, wc-ket és bidéket, csaptelepeket a Fürdőszoba, szaniter alatt.

Az építéshez, beépítéshez szükséges általános építőanyagokat szintén a tovább menüpontokból válogathatod össze.

Kiemelten fontos terület az építmények szigetelése. Legyen szó akár hő- vagy hangszigetelésről, akár a nedvesség elleni védelemről, webshopunkban többféle technológiához illeszkedő eszközöket és alapanyagokat válogattunk össze a szigetelés munkálataihoz.

A térburkolat kialakításába nem csak a kocsibeálló kialakítása, a betonozott terasz vagy kerti utak kialakítása tartozhat bele. A kertünkben kialakítandó támfalak, kerti lépcsők, kiülők és loggiák, valamint a ház ellátásához szükséges kerti aknák (pl. vízóraakna) építéséhez szükséges termékeket a Térkő, térburkolat, kertépítés menüpontban böngészheted át.

Kapcsolódó cikkek:

Amit az otthonfelújítási támogatásról tudni kell

Lakásfelújítási támogatás – kérdések és válaszok

Ezek az otthonfelújítási támogatás leggyakoribb buktatói

Fontos változások az otthonfelújítási támogatásban

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Építkezel, vagy éppen otthonodat szeretnéd felújítani, de szükséged van egy kis segítségre?

Építőanyag tippek, javaslatok

 

 

 

 



Az építőanyag.hu hírleveleiben hasznos információkkal, építkezési praktikákkal látunk el Téged, hogy a leendő otthonod tényleg tökéletes legyen, és a legjobb minőségű építőanyagokat tudd kiválasztani. Akciós termékeinkről is első kézből kapsz tájékoztatást, így nemcsak hogy jó döntést hozol, de spórolhatsz is!

Kapcsolódó termékek

  5 m szálhossz
  10 cm széles
  2,5 cm vastag
  Fenyő fűrészáru
  I. osztályú
  Légszáraz (szabadban tárolt)
  Felár ellenében áztatva vagy gyalulva

  Raktáron, több mint 100 szál
  2 030 Ft / szál
  Megnézem

  4 m szálhossz
  2,8 cm vastag
  4,8 cm széles
  Szárított lucfenyő bramac léc
  Beltéri munkákhoz
  I. osztályú minőség
  Származási hely: Ausztria

  Raktáron, több mint 100 db
  1 300 Ft / db
  Megnézem

  2,92 m2/csomag (5 szál) 
  14,6 cm széles (csappal együtt)
  19 mm vastag
  Lucfenyő fűrészáru
  Fózolt profil
  Csomagolt faanyag
  Származási hely: Ausztria
  I. osztályú minőség
  Nem járható
  Egyszerűen felhasználható
   

  Raktáron, több mint 10 m2
  6 850 Ft / m2
  Megnézem