Keresés

13 találat a(z) "Otthonfelújítási támogatás" kifejezésre

lakásfelújítás előtte utána Támogatások

Hatalmas az érdeklődés a gyermeket nevelők számára 2021. január elsejétől bevezetett új támogatási forma, az otthonfelújítási támogatás iránt. Nem csoda, hogy ilyen népszerű, hiszen a felújítási költségek egy részét, ideális esetben akár csaknem a felét a magyar állam állja, és sokféle munka után igényelhető, a fürdőszoba felújításától a konyha átalakításán át a nyílászárók cseréjéig.

fontos változások az otthonfelújítási támogatásban Támogatások

A gyermeket nevelő családok számára indított otthonteremtési támogatásnál változott néhány szabály az igényléssel kapcsolatban. A pontos feltételek betartására azért kell ügyelni, mert ezeken múlik, hogy a lakásunkban elvégzett felújítási munkákra fordított összeg egy részét visszakapjuk-e.

otthonteremtési program információk Támogatások

Magyarország legnagyobb otthonteremtési programját hirdette meg a kormány 2021-re. A különféle támogatási típusból álló új programban január elsejétől olyan újdonságok szerepelnek, mint az otthonfelújítási támogatás, vagy az illetékmentes lakásvásárlás. Cikkünkben összefoglaltuk, mit jelent az új otthonteremtési program.