Keresés

13 találat a(z) "Tetőcserép" kifejezésre

Tetőcserép tények és tévhitek Tető, tetőtér

Építkezéskor és otthonfelújításkor is fontos, milyen a tető és melyik tetőcserepet rakjunk rá. Csakhogy a tetőcserepekről több, mára elavulttá vált információk kering. Lássuk a tényeket és a tévhiteket!

mit tudnak az egyes tetőcserép típusok Tető, tetőtér

Ahány ház, annyi különböző fajtájú tetőcserép? Ha a jól ismert mondás ebben a formában nem is állja meg a helyét, a különféle épülettípusokhoz, különféle igényekhez különféle tetőcserepek kellenek. Lássuk, milyen cserépfajták közül választhatunk, és melyik milyen jellemzőkkel bír!

milyen a jól megépített tető Tető, tetőtér

Ha a házépítéskor nem spórolták ki a minőségi anyagokat, akkor egy jó tető évtizedekig szolgálhat kifogástalanul. De előbb vagy utóbb eljön a tetőcsere ideje. Összegyűjtöttük az alapinformációkat arról, hogy mire érdemes figyelni a felújításkor.

A tető megépítése Tető, tetőtér

Ha már állnak a falak, jöhet a ház éke, a tető. Nem kevesebb szerepe van a leendő otthonunkban, mint hogy megvédjen minket az időjárás viszontagságaitól, megóvja az épület többi részét, a belső tereket. Hogy ezeket a feladatokat meddig tudja professzionálisan ellátni, attól függ, milyen minőségűre építjük meg.