Keresés

7 találat a(z) "Kőzetgyapot" kifejezésre

Férfi belső szigeteléshez üveggyapot szigetelőanyagot készít elő védőfelszerelésben, hesztyűben, maszkban és védőszemüvegben a lakásban Szigetelés

Egyes épületeknél csak a belső szigetelés jöhet szóba. Sokkal nagyobb körültekintést igényel, nagyobb a hibalehetőség is, de szakszerű munkával hatékony, tartós és kivitelezhető.

mindent a kőzetgyapot szigetelésről Szigetelés

Ha a házunk hőszigetelésében gondolkodunk, érdemes alaposan körülnézni a kínálkozó lehetőségek között, hiszen a hőszigetelési képesség csak egyetlen a szigetelőanyagok tulajdonságai között, amely fontos szempont lehet a választásnál. A kőzetgyapot, mint természetes szigetelőanyag, nagyon népszerű megoldás – részben emiatt érdemes alaposabban körüljárni, hogy mely tulajdonságai miatt döntünk jól, ha ezt választjuk.

szigetelési kisokos szigetelőanyagok Szigetelés

Új ház építésekor vagy a régi ingatlan felújításakor laikusként nem könnyű eligazodni a különféle hő- és hangszigetelési módok között.

belső falak hőszigetelése Szigetelés

Tél vége felé járva, kemény fagyok után mindenki számára egyértelmű, hogy a hőszigetelés fontos kérdés a ház téli fűtése során. Akár építésről, akár otthonfelújításról legyen szó, a hőszigetelésen nem lehet és nem is érdemes takarékoskodni.

Hangszigetelés Szigetelés

A hangszigetelés felelős azért, hogy a külső zajokat kint, az otthon hangjait pedig bent, a ház négy fala közt tartsa. Épp ezért az építkezés során a hőszigetelés mellett erre is érdemes kellő figyelmet szánni.

Hőszigetelés Szigetelés

Az épület hőszigetelő képességét többnyire a szigetelőanyag vastagsága és hővezetési képessége határozza meg, ezért egy lakás komfortszintje és fűtési költsége szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen hőszigetelést alkalmazunk.