Keresés

7 találat a(z) "Polisztirol" kifejezésre

szigetelési kisokos szigetelőanyagok Szigetelés

Új ház építésekor vagy a régi ingatlan felújításakor laikusként nem könnyű eligazodni a különféle hő- és hangszigetelési módok között.

belső falak hőszigetelése Szigetelés

Tél vége felé járva, kemény fagyok után mindenki számára egyértelmű, hogy a hőszigetelés fontos kérdés a ház téli fűtése során. Akár építésről, akár otthonfelújításról legyen szó, a hőszigetelésen nem lehet és nem is érdemes takarékoskodni.

hőszigetelés épületen szigetelőanyaggal Szigetelés

Akár új építésű házról van szó, akár egy régebbit szeretnénk felújítani, a hőszigetelés előbb vagy utóbb napirendre kerül. Előbbi esetében eleve tervezünk vele, utóbbi esetében azonban nem biztos, hogy van elegendő hely a szigetelőanyag számára. Mi a megoldás ilyenkor?

eps lap hungarocell Szigetelés

Az EPS lapokat szinte mindenki használja, bár a legtöbben inkább hétköznapibb nevén, hungarocellként, esetleg polisztirolként ismerik. Ma már számtalan típusa van forgalomban. De vajon melyiket mikor használjuk, és milyen típusú munkára?

Grafitos hőszigetelő Szigetelés

Új ház építésekor és felújításkor is felmerül a kérdés, mivel érdemes a hőszigetelést megoldani. Nézelődés közben szinte mindenki belefut abba a dilemmába is, hogy a polisztirol hőszigetelőből grafitos adalékanyaggal ellátott típust válasszon-e. Cikkünkben ennek a rendszernek az előnyeit és hátrányait járjuk körbe.

Hőszigetelés Szigetelés

Az épület hőszigetelő képességét többnyire a szigetelőanyag vastagsága és hővezetési képessége határozza meg, ezért egy lakás komfortszintje és fűtési költsége szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen hőszigetelést alkalmazunk.