Keresés

18 találat a(z) "Házépítés" kifejezésre

Tablet Egyéb

Azt már megszoktuk, hogy az okostelefonunk által egy komplett telefonkönyvet, jegyzettömböt, naptárt, tévét és zenelejátszót hordunk a zsebünkben. De arra még talán nem gondoltunk, hogy ugyanezzel a készülékkel akár egy teljes szerszámosláda és szakemberek garmadája is velünk van. Összeszedtük a 10 leghasznosabb applikációt, amelyek nagy segítségünkre lehetnek a lakásfelújítás során.

tippek a stresszmentes építkezéshez Építkezés

Az építkezés, felújítás az egyik legkomolyabb stresszfaktor az emberek életében. Megannyi kérdést kell megnyugtatóan rendezni, amiben nagy valószínűséggel még nincs vagy minimális tapasztalatuk van, a döntésük azonban évtizedekre határozhatja meg az életüket.

külső vakolat felhordása Festés, vakolás

A külső vakolatok ellenállóvá, esztétikussá teszik a ház falait, ráadásul a hőszigetelésben is segítségünkre vannak. Sőt, a hangokat is tompítja, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a külső vakolattal vízállóvá és moshatóvá válhatnak a falaink. Épp ezért érdemes vásárlás előtt alaposan körbejárni a témát, és a pénztárcánkhoz képest a lehető legjobb minőséget választani.

Téglák raklapon Építőanyag

Amikor megvásároljuk és elhozzuk, illetve kiszállíttatjuk magunkhoz az építkezéshez szükséges anyagokat, azok szakszerűen, biztonságosan, szállításra alkalmas állapotban indulnak neki az útnak. Azonban előfordul, hogy nem megfelelő terméket rendeltünk, esetleg a szükségesnél többet vettünk, ezért vissza kell azt juttatnunk az üzletbe. Ilyenkor is vannak szabályok, amelyeket be kell tartanunk ahhoz, hogy az üzlet vissza tudja venni azokat tőlünk.

Padlóburkolás Építkezés

Az építkezés egyik legizgalmasabb része az, amikor a főfalak már állnak, és végre a belső részeket is ki lehet alakítani. A belső munkálatok során készülnek el a választófalak, behúzzák a villamos- és vízvezetékeket a falakba, helyére kerülnek a fűtési rendszer elemei és a nyílászárók, levakolják a falakat, és elhelyezik a burkolatokat is. Cikkünkben ezen mozgalmas időszak részeit nézzük meg közelebbről.