Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Blog

Ünnepi nyitvatartás

Raktárunk 2021. december 20-tól 2022. január 09-ig leltár miatt bezárja kapuit. Az árukiadás és szállítás ebben az időszakban szünetel. 

Az utolsó szállítási napunk idén: december 17. péntek, míg személyes átvételre december 18-án szombaton van legkésőbb lehetőséged.

Ügyfélszolgálatunk még december 22-én 16,30-ig elérhető, ezt követően már csak január 3-tól várja ismét a szíves megkereséseket.

milyen építőanyagárakra számíthatunk 2022-ben

Több tényező miatt drágultak drámaian az építőanyagok és tűntek el egy időre bizonyos termékek az üzletekből. Ha hasonló építőanyag-hiánnyal nem is, jelentős áremelkedéssel jövőre is számolnunk kell.

optikai trükkök a lakás nagyobbítására

Otthonunk alapterületét ugyan nem tudod megváltoztatni, de a színek, a formák, a fényekkel és más elemek megfelelő használatával olyan hatást kelthetsz, amivel nagyobbnak tűnik a tér.

fontos változások az otthonfelújítási támogatásban

A gyermeket nevelő családok számára indított otthonteremtési támogatásnál változott néhány szabály az igényléssel kapcsolatban. A pontos feltételek betartására azért kell ügyelni, mert ezeken múlik, hogy a lakásunkban elvégzett felújítási munkákra fordított összeg egy részét visszakapjuk-e.

mindent a kőzetgyapot szigetelésről

Ha a házunk hőszigetelésében gondolkodunk, érdemes alaposan körülnézni a kínálkozó lehetőségek között, hiszen a hőszigetelési képesség csak egyetlen a szigetelőanyagok tulajdonságai között, amely fontos szempont lehet a választásnál. A kőzetgyapot, mint természetes szigetelőanyag, nagyon népszerű megoldás – részben emiatt érdemes alaposabban körüljárni, hogy mely tulajdonságai miatt döntünk jól, ha ezt választjuk.

üveggyapot tulajdonságai és használata szigeteléshez

Napjainkban a szigetelés nem csak a téli időszakban fontos, az egyre melegebb nyarak és hosszan tartó kánikulák miatt is. A különféle szigetelési módok közül a természetes alapú szigetelőanyagok felhasználása – mint például különféle ásványi alapú szigetelések – népszerű, hiszen amellett, hogy számos előnnyel rendelkeznek, viszonylag könnyen hozzáférhetőek és nem károsak az egészségre.

faanyagok jellegzetessége és tulajdonságai

Építkezéseknél még mindig sok helyen alkalmaznak fát, akár rejtett, akár látható helyeken. Sőt: számos építményt teljes egészében fából húznak fel. Azonban mielőtt bármilyen kivitelezésre megrendelést adunk otthonfelújításkor vagy építkezéskor, érdemes tájékozódni a hivatalosan fűrészárunak hívott fa építészeti alapanyagok fajtáiról, tulajdonságairól és kezeléséről.

munkavédelmi kesztyűk típusai és tulajdonságai

A munkavédelmi kesztyűk és eszközök használata alapvető építkezések, lakásfelújítások idején is. A munkavédelmi felszerelések minőségén, alapanyagain, alkalmazott védelmi megoldásain emberek testi épsége, egészsége vagy élete múlhat.

alapfelszerelés otthoni szobafestéshez és tapétázáshoz

Otthonunk felújítása során vannak olyan munkálatok, amiket akár mi magunk is megcsinálhatunk, mint például a falfestés és a tapétázás. Ha még nincs kellő rutinunk ezekben a tevékenységekben, felmerül a kérdés, milyen eszközökre lesz szükségünk hozzájuk.

kényelmes fürdőszoba kialakítása

Fürdőszoba építése vagy felújítása esetén mindig érdemes azzal kezdeni a munkálatokat, hogy alaposan átgondoljuk, hogy mennyien és hogyan fogjuk használni a helyiséget, mivel rendezzük be és milyen kényelmi funkciókat szeretnénk.