Most cserélj tetőablakot!

Építőanyag.hu

tetőtér

Tetőablak cserét tervezel? A VELUX tetőtéri ablak csodákra képes és most csodás áron lehet a tiéd!

2023. május 31-ig 10 000 Ft visszatérítést kínálunk VELUX Basic, Standard, Standard Plus vagy Premium kategóriájú tetőtéri ablak vásárlása esetén. Az akció az alábbi feltételek teljesülése esetén érvényes:

  1. Vásárolj nálunk a fent említett kategóriájú VELUX tetőablakot bármilyen méretben 2023. április 18. és május 31. között. (A számla vagy előlegszámla kelte ebbe az időszakba essen.)
  2. Regisztráljvelux.hu/akcio oldalon 2023. május 31-ig és töltsd fel a vásárlás tényét igazoló számlamásolatot.
  3. Küldd el postán a VELUX Magyarország Kft. 1031 Budapest, Zsófia utca 1-3. címre a tetőtéri ablak dobozában található beépítési tájékoztatót legkésőbb 2023. június 30-ig!

A részvételi feltételek hiánytalan teljesítését, a szükséges dokumentumok beérkezését követően visszafizetnek neked a tetőtéri ablak típusától függően akár 10.000 Ft-ot tetőablakonként! További részleteket a velux.hu/akcio oldalon találsz. 

Ha a minőség és megfizethetőség egyaránt fontos neked, jó helyen jársz. Vásárolj most VELUX tetőtéri ablakot!

Szép, praktikus és egészséges környezetben a legjobb élni

Időnk 90 százalékát beltérben töltjük, annak kétharmadát otthonunkban. Éppen ezért az esztétikus, jól funkcionáló terek kialakítása jótékony hatást gyakorolhat az általános közérzetünkre és az egészségünkre is. Nem mindegy, milyen szép a lakóterünk, mennyi természetes fény és friss levegő jut be a szobába, mennyire látunk ki a helyiségből, illetve mennyire könnyű kezelni és karbantartani az ablakokat. Ráadásul mindez a tetőterekre fokozottan igaz.

Ahogy tetszik

Az akció keretében tetszés szerint választhatsz a színtelen lakkozású fa és a 100% karbantartásmentes műanyag bevonatú fa keretű termékek közül.

Nyitási mód

Válassz megfelelő nyitási módot és beépítési magasságot, hogy kényelmes legyen a napi használat, és ki lehessen látni az üvegfelületen! Számolj vele, hogy az alsó kilincses tetőablak alját 130-150 centiméterre kell elhelyezni a padlótól, míg egy felső kilincses ablak esetében ez a távolság 80-130 centi.

Kiváló szellőzés

A folyamatos friss levegő érdekében a VELUX tetőtéri ablakok minden modellje ablakszárnyba épített szellőzőnyílással vagy résszellőzővel rendelkezik. Előnye, hogy az ablak zárt állapota mellett is friss levegőt enged a beltérbe és egészséges mikroklímát biztosít.

A fehér, műanyag bevonatú fa VELUX tetőtéri ablak kiváló választás magas páratartalmú helyiségekben, mivel a hatékony szellőztetés érdekében egyedülálló, kilincsbe rejtett szellőzőnyílást építettek bele.

Könnyű karbantartás

A VELUX műanyag bevonatú fa tetőtéri ablakainak felületfolytonos műanyag borítása karbantartásmentes kényelmet nyújt számodra. Könnyű tisztítás, 100% karbantartásmentesség.

Hőszigetelés

A tetőtéri ablakok egyik kiemelten fontos tulajdonsága a hőszigetelési képesség. Egy új, modern tetőtéri ablak télen akár 30-50%-kal is mérsékelheti a hőveszteséget, így a fűtési költség akár 8-10%-kal is csökkenhet.

VELUX Standard tetőtéri ablakok

Azoknak ajánljuk, akik alapablakot szeretnének a legkedvezőbb áron tetőablak cseréjéhez vagy a tetőtér felújításához. A 2-rétegű üvegnek köszönhetően kiváló hőszigetelők (1,3 W/m²K), a ThermoTechnology™ szigetelőrendszerük pedig véd a széllel és a hideg levegővel szemben. Szellőzőnyílással rendelkeznek, így zárt ablak esetén is tudnak friss levegőt beengedni. Kényelmes napi használat, lakókomfort jellemzi őket. Könnyű őket tisztítani, a szárnyuk 180°-ban körbefordítható.

VELUX Standard Plus tetőtéri ablakok

Azoknak célszerű ilyen ablakot vásárolni, akik a kiváló minőséget hosszú távra keresik. Minden új tetőbe ajánljuk (új építésű házba, felújított tetőbe egyaránt), de ablakcserélőknek is jó szolgálatot tesz. 3-rétegű üvegüknek köszönhetően energiahatékonyak (1,1 W/m²K): beépítésükkel kisebb lesz a hőveszteség, megtakarítást lehet elérni a fűtési költségben. Előnyük még a fokozott hangszigetelés (– 32 dB), hatékonyan zárják ki a külső utcai zajokat.

Tetőablak akció

Nem éri meg kevesebbel beérni. Engedd be otthonodba a friss levegőt és a természetes fényt! Vásárolj most VELUX tetőtéri ablakot!

Kapcsolódó termékek

    • Expressz átvétel