Ünnepi nyitvatartás és kiszállítás

Építőanyag.hu

Ünnepi nyitvatartás

Decemberben mi is pihenünk egy kicsit és szeretteinkkel töltjük az időt. Az utolsó nap 2023-ban, amikor még át tudod venni a kívánt termékeket december 20. szerda, illetve eddig szállítjuk ki azokat.

Az ünnepek alatt és a két ünnep között a rendelések átvétele, kiszállítása szünetel! 

Érdemes tehát előre tervezned, vagy a készleten lévő termékeket előnyben részesítened, ha valamire még idén szükséged van, hogy biztosan időben megérkezzen hozzád. 

Ha egy termék várható átvételi vagy szállítási időpontja mellett a megszokotthoz képest nagyobb határidőket látsz, akkor ez amiatt van, hogy az adott termék már nem biztos, hogy év végi zárvatartásunk előtt rendelkezésedre tudjuk bocsátani. Így az ígért határidő a zárvatartási napokkal hosszabbodik.

Személyes átvétel

Webshopunk mindig nyitva tart!

A megrendeléseket természetesen fogadja rendszerünk az ünnepek alatt is, viszont az ünnepek és az azt követő leltár miatt 2023. december 21. után beérkezett online megrendeléseket (vagy ügyfélszolgálati megkereséseket) csak 2023. január 8.-tól dolgozzuk fel. 2024 január 9-től várjuk a személyes átvevőket, ekkor kezdjük el kiszállítani az addig beérkezett megrendeléseket is.

Kellemes Ünnepeket kíván az Építőanyag.hu csapata!