Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Ünnepi nyitvatartás és kiszállítás

Ünnepi nyitvatartás

Decemberben mi is pihenünk egy kicsit és szeretteinkkel töltjük az időt. Az utolsó munkanapunk idén: december 22. csütörtök. Ez azt is jelenti, hogy ez az utolsó nap 2022-ben, amikor még át tudod venni a kívánt termékeket, illetve eddig szállítjuk ki azokat.

Az ünnepek alatt és a két ünnep között a rendelések átvétele, kiszállítása szünetel! 

Érdemes tehát előre tervezned, vagy a készleten lévő termékeket előnyben részesítened, ha valamire még idén szükséged van, hogy biztosan időben megérkezzen hozzád. 

Ha egy termék várható átvételi vagy szállítási időpontja mellett a megszokotthoz képest nagyobb határidőket látsz, akkor ez amiatt van, hogy az adott termék már nem biztos, hogy év végi zárvatartásunk előtt rendelkezésedre tudjuk bocsátani. Így az ígért határidő a zárvatartási napokkal hosszabbodik.

Decemberi építőanyag személyes átvétel

 

Webshopunk mindig nyitva tart!

A megrendeléseket természetesen fogadja rendszerünk az ünnepek alatt is, a visszaigazolásban ígért határidők valósak, melyekre nyugodtan számíthatsz, viszont a 2022. december 22. 16:30 után beérkezett megrendeléseket, egyedi ajánlatkéréseket, ügyfélszolgálati megkereséseket csak 2023. január 2-től dolgozzuk fel.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Januárban is várunk az építkezéshez, felújításhoz szükséges építőanyagok széles választékával a megszokott minőségben, tovább bővülő termékkínálattal és még nagyobb akciókkal.

Kellemes Ünnepeket kíván az Építőanyag.hu csapata!
 

Kellemes Ünnepeket!

 

   

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Építkezel, vagy éppen otthonodat szeretnéd felújítani, de szükséged van egy kis segítségre?

Építőanyag tippek, javaslatok

 

 

 

 Az építőanyag.hu hírleveleiben hasznos információkkal, építkezési praktikákkal látunk el Téged, hogy a leendő otthonod tényleg tökéletes legyen, és a legjobb minőségű építőanyagokat tudd kiválasztani. Akciós termékeinkről is első kézből kapsz tájékoztatást, így nemcsak hogy jó döntést hozol, de spórolhatsz is!