Ünnepi nyitvatartás és kiszállítás

Építőanyag.hu

Ünnepi nyitvatartás

Decemberben mi is pihenünk egy kicsit és szeretteinkkel töltjük az időt. Az utolsó munkanapunk idén: december 22. csütörtök. Ez azt is jelenti, hogy ez az utolsó nap 2022-ben, amikor még át tudod venni a kívánt termékeket, illetve eddig szállítjuk ki azokat.

Az ünnepek alatt és a két ünnep között a rendelések átvétele, kiszállítása szünetel! 

Érdemes tehát előre tervezned, vagy a készleten lévő termékeket előnyben részesítened, ha valamire még idén szükséged van, hogy biztosan időben megérkezzen hozzád. 

Ha egy termék várható átvételi vagy szállítási időpontja mellett a megszokotthoz képest nagyobb határidőket látsz, akkor ez amiatt van, hogy az adott termék már nem biztos, hogy év végi zárvatartásunk előtt rendelkezésedre tudjuk bocsátani. Így az ígért határidő a zárvatartási napokkal hosszabbodik.

Decemberi építőanyag személyes átvétel

 

Webshopunk mindig nyitva tart!

A megrendeléseket természetesen fogadja rendszerünk az ünnepek alatt is, a visszaigazolásban ígért határidők valósak, melyekre nyugodtan számíthatsz, viszont a 2022. december 22. 16:30 után beérkezett megrendeléseket, egyedi ajánlatkéréseket, ügyfélszolgálati megkereséseket csak 2023. január 2-től dolgozzuk fel.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Januárban is várunk az építkezéshez, felújításhoz szükséges építőanyagok széles választékával a megszokott minőségben, tovább bővülő termékkínálattal és még nagyobb akciókkal.

Kellemes Ünnepeket kíván az Építőanyag.hu csapata!
 

Kellemes Ünnepeket!