Vegyük webshopban és szállíttassuk házhoz – így lesz kényelmes az építőanyag vásárlás

Építőanyag.hu

Rendelés, raktározás és házhoz szállítás az építőanyag webshoppal

Rengeteg időt és energiát takaríthatunk meg, ha webshopból rendelünk építőanyagot a felújításhoz, építkezéshez, és élünk a kiszállítás, valamint a raktározás lehetőségével.

Akár otthonfelújításba, akár házépítésbe fogunk, az egyik legfontosabb tényező az idő: mekkora időtartamot ölel fel a teljes munka, mikor kezdődhet el, mennyi időt vesznek igénybe az egyes feladatok, mikor fejeződnek be stb. Éppen ezért nem mindegy, honnan és hogyan vásárolunk alapanyagokat és mely feladatok elvégzését bízzuk másra.

 

Miért érdemes webshopból rendelni az építőanyagot?

A legfőbb érv az online vásárlás mellett az, hogy megspóroljuk az utánajárás, utazás költségeit, nem kell mindent szinte egyenként, személyes jelenléttel beszerezni. A termékek köre folyamatosan bővül, a fizetési megoldások is egyszerűsödnek, javul és gyorsul a kiszállítás. Bármikor meg lehet rendelni az anyagokat vagy ajánlatot kérni rájuk, nem kell nyitvatartási időhöz igazodni.

Az egyes termékekről pontos és naprakész információkat adunk meg a webshopban, így nem kell külön mindennek utánanézni, a vevők ezekkel nyugodtan számolhatnak. A rendelkezésre álló mennyiséget is feltüntetjük, azt is, ha rendelni kell belőle. Sőt, a szállítási kalkulátorral pár kattintással ellenőrizhető, hogy mikor lehet menni az átvételi pontra átvenni a megrendelt árut, illetve mikorra és mennyiért szállítja ki futárszolgálat.

 

Építőanyagot a webshopból

 

Hogyan takaríthatunk meg időt a szállítással?

Bár a webáruházunkban történő vásárláskor az átvételi pontra is lehet kérni a termékeket, házhoz is lehet szállíttatni az építőanyagokat: Magyarország teljes területére szállítunk.

A várható szállítási időről e-mail üzenetet küld webáruházunk, majd a futárszolgálat telefonon is felveszi a kapcsolatot a vevővel.

Házhoz szállíttatni nem csak azért érdemes, mert biztosan leszenek olyan felújítási, építkezési alapanyagok, amelyeknek hazaszállítását nem tudjuk megoldani saját kocsinkkal, hanem azért is kényelmes, mert egyrészt a kapuig, illetve a telekig viszi ki a szállító, másrészt az autóról való leemelésről is gondoskodik, ha a termékek raklapon érkeznek.

Több vásárlónk is feltette azt a kérdést, hogy mekkora az a vásárlási limit, amikortól a gyártók ingyenesen kiszállítják a megrendelt építőanyagot. Ez a gyártóktól függ. Az első lényeges szempont az, hogy szállít-e egyáltalán közvetlenül vevőknek a gyártó, a másik pedig az, hogy mennyiségi határ van-e, ami felett szállít a gyártó, vagy pedig a megrendelés összege számít. Tetőcserépgyártók közt például van, amelyik 4 raklap mennyiségtől díjmentesen kiszállítja az árut, más gyártók ennél nagyobb mennyiség esetén viszik házhoz.

Mivel a szállításnál az sem mindegy, mekkora távolságra kell vinni az árut, ezért egyedileg vizsgálunk meg és szervezünk meg minden rendelést.

 

Mi történik, ha nem tudjuk azonnal elszállíttatni a megrendelt építőanyagot?

Felújítás és építkezés során arra is gondolnunk kell, mekkora hely áll rendelkezésre az egyes alapanyagok és eszközök tárolására, és hogy a tárolás meg tudjuk-e oldani szabályosan, biztonságosan, őrizhetően, és úgy, hogy az építőanyag ne menjen tönkre. Ezen a problémán szerencsére segít az ütemezett beszerzés és a tárolás.

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy van-e nálunk lehetőség az építőanyagok tárolására. Nálunk rendelt készletes termék esetén egy ideig természetesen tudjuk tárolni az árut. Amennyiben gyártói szállításról van szó, ez egyeztetést igényel; ennek menete az, hogy mi felvesszük a kapcsolatot a gyártóval, megbeszéljük vele, hogy az adott napra rendelt árut mikorra szállítsák ki. Rendszerint egy hónapos tárolás nem szokott problémát okozni, azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy a tárolás ideje függ az egyes gyártóktól és a termékkörtől is: cserép, térkő, szigetelőanyag gyártóknál akár egy hónapnál hosszabb idő is lehet az ütemezett vagy késleltetett szállítás, más termékeknél ennél rövidebb az idő.

Mikor milyen építési munkákat érdemes végezni?

Jelek, hogy eljött a tetőcsere ideje

Az építkezés menete: házépítés lépésről lépésre

Kapcsolódó termékek

    • Expressz átvétel
    • Expressz átvétel
    Raktáron
    2 300 Ft / zsák
     
    Megnézem
    • Expressz átvétel