Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

5 érv a zsindely mellett

Zsindely

Tetőépítés kapcsán – legyen szó akár új ház építéséről, akár régi cseréjéről -, a többségnek a cserép jut csak az eszébe, mint tetőfedő anyag. Holott vannak más opciók is, amelyek egyes esetekben akár előnyösebbek is lehetnek a hagyományos cserépnél. Ilyen például a zsindely is.

A zsindely nem más, mint egy nagyon erős hordozórétegre felhordott bitumen, amelynek felületét granulátum borítja, és öntapadása révén helyezhető fel a kívánt felületre. Megbízhatóságát jól mutatja, hogy például Észak-Amerikában szinte az összes házat ezzel fedik. Nézzük meg közelebbről is, minek köszönheti népszerűségét!

Könnyű

Ennek a tetőszerkezet építésénél van nagy jelentősége, hisz a zsindely kis súlya miatt kisebb terhet kell elbírnia a tetőnek, nem terheli azt még a cserép is. Ez különösen felújítás esetén lehet hasznos, amikor teherbírás terén gyakran korlátozottak a lehetőségek.

Egyszerű a felhelyezése

Kialakításából adódóan hajlítható, rugalmas, méretre szabható. Ennek köszönhetően akár bonyolultabb formák, íves tetők is beboríthatók vele. Kisebb felületek esetében – mint például kutyaházak, szerszámtárolók, kisebb kerti épületek – még csak különösebben szakemberre sincsen szükségünk. Minimális barkácsvénával már mi magunk is fel tudjuk helyezni a zsindelylapokat. Természetesen komolyabb épületek, nagyobb felületek esetén érdemes szakembert hívni, mivel ezeknél már komolyabb építőipari tudásra is szükség lehet.

 

Tető

 

Gazdaságos

Igaz, hogy a zsindely mellé szükség van még alátétlemezre és a fogadószerkezetre is, és ezek költsége miatt nem tartozik a legolcsóbb tetőfedő anyagok közé. Ugyanakkor a korábban már említett méretre szabhatósága, hajlíthatósága miatt kisebb anyagveszteséggel és gyorsabban lehet vele dolgozni. Ezeknek köszönhetően pedig kifejezetten pénztárcabarát megoldás lehet.

Tartós

Házépítésnél a tetőfedésre hatványozottan igaz, hogy olyan megoldásokat keressünk, amelyek ellenállnak az időnek, hogy akár évtizedekig ne legyen szükség javításra vagy cserére. A zsindely hordozóanyaga üvegfátyol, ami korhadásmentes, a bitumenréteg lehetetlenné teszi a nedvesség bejutását, a felületére kerülő zúzalék pedig ellenáll az UV-sugárzásnak. Ezeknek köszönhetően egy kifejezetten tartós, erős ellenállóképességgel rendelkező tetőfedőanyagról beszélünk.

Széles választék

A zsindely kifejezetten dekoratív, könnyű kezelhetőségének köszönhetően íves, különlegesebb formavilágú tetők is könnyedén boríthatóak vele. Ráadásképp sem színben, sem formavilágban nincs megkötve a kezünk, a gyártóknak köszönhetően hatalmas választék áll a rendelkezésünkre.

Kapcsolódó cikkek
Házépítés lépésről lépésre - tető megépítése
Jelek, hogy eljött a tetőcsere ideje
Megéri-e drágább, energiatakarékosabb tetőablakot venni?

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Építkezel, vagy éppen otthonodat szeretnéd felújítani, de szükséged van egy kis segítségre?

Építőanyag tippek, javaslatok

 

 

 

 Az építőanyag.hu hírleveleiben hasznos információkkal, építkezési praktikákkal látunk el Téged, hogy a leendő otthonod tényleg tökéletes legyen, és a legjobb minőségű építőanyagokat tudd kiválasztani. Akciós termékeinkről is első kézből kapsz tájékoztatást, így nemcsak hogy jó döntést hozol, de spórolhatsz is!

Kapcsolódó termékek

  Tetőfedő zsindely
  Top: 15 év garancia
  Üvegszál erősített bitumenes zsindely
  Könnyen hajlítható és vágható
  Fekete színű
  10,8 kg/m2
  3 m2/csomag

  3 340 Ft / m2
  Megnézem

  Tetőfedő zsindely
  Top: 15 év garancia
  Üvegszál erősített bitumenes zsindely
  Könnyen hajlítható és vágható
  Zöld színű
  10,8 kg/m2
  3 m2/csomag

  Raktáron, több mint 50 m2
  3 340 Ft / m2
  Megnézem

  Tetőfedő zsindely
  Top: 15 év garancia
  Üvegszál erősített bitumenes zsindely
  Könnyen hajlítható és vágható
  Vörös színű
  10,8 kg/m2
  3 m2/csomag

  Raktáron, több mint 10 m2
  3 340 Ft / m2
  Megnézem