Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Vegyük webshopban és szállíttassuk házhoz – így lesz kényelmes az építőanyag vásárlás

Rendelés, raktározás és házhoz szállítás az építőanyag webshoppal

Rengeteg időt és energiát takaríthatunk meg, ha webshopból rendelünk építőanyagot a felújításhoz, építkezéshez, és élünk a kiszállítás, valamint a raktározás lehetőségével.

Akár otthonfelújításba, akár házépítésbe fogunk, az egyik legfontosabb tényező az idő: mekkora időtartamot ölel fel a teljes munka, mikor kezdődhet el, mennyi időt vesznek igénybe az egyes feladatok, mikor fejeződnek be stb. Éppen ezért nem mindegy, honnan és hogyan vásárolunk alapanyagokat és mely feladatok elvégzését bízzuk másra.

 

Miért érdemes webshopból rendelni az építőanyagot?

A legfőbb érv az online vásárlás mellett az, hogy megspóroljuk az utánajárás, utazás költségeit, nem kell mindent szinte egyenként, személyes jelenléttel beszerezni. A termékek köre folyamatosan bővül, a fizetési megoldások is egyszerűsödnek, javul és gyorsul a kiszállítás. Bármikor meg lehet rendelni az anyagokat vagy ajánlatot kérni rájuk, nem kell nyitvatartási időhöz igazodni.

Az egyes termékekről pontos és naprakész információkat adunk meg a webshopban, így nem kell külön mindennek utánanézni, a vevők ezekkel nyugodtan számolhatnak. A rendelkezésre álló mennyiséget is feltüntetjük, azt is, ha rendelni kell belőle. Sőt, a szállítási kalkulátorral pár kattintással ellenőrizhető, hogy mikor lehet menni az átvételi pontra átvenni a megrendelt árut, illetve mikorra és mennyiért szállítja ki futárszolgálat.

 

Építőanyagot a webshopból

 

Hogyan takaríthatunk meg időt a szállítással?

Bár a webáruházunkban történő vásárláskor az átvételi pontra is lehet kérni a termékeket, házhoz is lehet szállíttatni az építőanyagokat: Magyarország teljes területére szállítunk.

A várható szállítási időről e-mail üzenetet küld webáruházunk, majd a futárszolgálat telefonon is felveszi a kapcsolatot a vevővel.

Házhoz szállíttatni nem csak azért érdemes, mert biztosan leszenek olyan felújítási, építkezési alapanyagok, amelyeknek hazaszállítását nem tudjuk megoldani saját kocsinkkal, hanem azért is kényelmes, mert egyrészt a kapuig, illetve a telekig viszi ki a szállító, másrészt az autóról való leemelésről is gondoskodik, ha a termékek raklapon érkeznek.

Több vásárlónk is feltette azt a kérdést, hogy mekkora az a vásárlási limit, amikortól a gyártók ingyenesen kiszállítják a megrendelt építőanyagot. Ez a gyártóktól függ. Az első lényeges szempont az, hogy szállít-e egyáltalán közvetlenül vevőknek a gyártó, a másik pedig az, hogy mennyiségi határ van-e, ami felett szállít a gyártó, vagy pedig a megrendelés összege számít. Tetőcserépgyártók közt például van, amelyik 4 raklap mennyiségtől díjmentesen kiszállítja az árut, más gyártók ennél nagyobb mennyiség esetén viszik házhoz.

Mivel a szállításnál az sem mindegy, mekkora távolságra kell vinni az árut, ezért egyedileg vizsgálunk meg és szervezünk meg minden rendelést.

 

Mi történik, ha nem tudjuk azonnal elszállíttatni a megrendelt építőanyagot?

Felújítás és építkezés során arra is gondolnunk kell, mekkora hely áll rendelkezésre az egyes alapanyagok és eszközök tárolására, és hogy a tárolás meg tudjuk-e oldani szabályosan, biztonságosan, őrizhetően, és úgy, hogy az építőanyag ne menjen tönkre. Ezen a problémán szerencsére segít az ütemezett beszerzés és a tárolás.

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy van-e nálunk lehetőség az építőanyagok tárolására. Nálunk rendelt készletes termék esetén egy ideig természetesen tudjuk tárolni az árut. Amennyiben gyártói szállításról van szó, ez egyeztetést igényel; ennek menete az, hogy mi felvesszük a kapcsolatot a gyártóval, megbeszéljük vele, hogy az adott napra rendelt árut mikorra szállítsák ki. Rendszerint egy hónapos tárolás nem szokott problémát okozni, azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy a tárolás ideje függ az egyes gyártóktól és a termékkörtől is: cserép, térkő, szigetelőanyag gyártóknál akár egy hónapnál hosszabb idő is lehet az ütemezett vagy késleltetett szállítás, más termékeknél ennél rövidebb az idő.

Mikor milyen építési munkákat érdemes végezni?

Jelek, hogy eljött a tetőcsere ideje

Az építkezés menete: házépítés lépésről lépésre

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Építkezel, vagy éppen otthonodat szeretnéd felújítani, de szükséged van egy kis segítségre?

Építőanyag tippek, javaslatok

 

 

 

 Az építőanyag.hu hírleveleiben hasznos információkkal, építkezési praktikákkal látunk el Téged, hogy a leendő otthonod tényleg tökéletes legyen, és a legjobb minőségű építőanyagokat tudd kiválasztani. Akciós termékeinkről is első kézből kapsz tájékoztatást, így nemcsak hogy jó döntést hozol, de spórolhatsz is!

Kapcsolódó termékek

  Támfalak kialakításához
  15 cm magas
  Vízáteresztő
  Növényekkel beültethető
  Szürke színű
  Beton
  Illesztési köz 0-19 cm
  8,5 db/m2, 19 cm-es illesztési közzel
  42 db/raklap

  Raktáron, több mint 1000 db
  1 615 Ft / db
  Megnézem

  Kompozitos portlandcement
  Kisebb betonozástól a házépítésig használható
  Esztrich betonok, vakolatok, habarcsok készítésére
  Zsalukőbe, kerítés és járda betonozáshoz, vasbetonhoz, házépítéshez
  "Zöld" zsákos cement 
  56 zsák/raklap

  2 300 Ft / zsák
  Megnézem

  Átlagos igénybevételű belső térbe 
  Normál gipszkarton lap
  Páraterhelés: maximum 70%
  12,5 mm vastag
  Fehér színű
  2,4 m2/tábla
  112 db/raklap

  Raktáron, több mint 1000 tábla
  2 650 Ft / tábla
  Megnézem