Új kedvenc a ragasztók és a purhabok világában

Építőanyag.hu

purhab használata

A ragasztók, purhabok, tömítők piacán mindenkinek megvan a maga kedvence, amely a leginkább bevált számára a különböző munkafolyamatokhoz. Ezek mellett egyre nagyobb népszerűségre tesz szert egy új márka, a Soudal is.

Nézzük, minek köszönheti a szakemberek közt aratott hatalmas sikerét a Vakolat, csemperagasztó, habarcs, cement, szilikon kategóriában található Soudal purhab

Soudal purhabok

Kimagaslóan magas tapadó és tömítő képességgel rendelkezik. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas ablak- és ajtókeretek tömítésére és építésére, hangszigetelő, fal- és födémáttörések kitöltésére, üreges vázszerkezetekhez, üveges vázszerkezetekhez valamint fürdő és zuhanyzó szerelvényekhez is. Anyagok tekintetében a Soudal purhab egyformán jól tapad a fa és fa tartalmú anyagokhoz, PVC-hez, alumíniumhoz, egyéb fémekhez, valamint a mázas felületekhez is.

Soudal ragasztók

A szerelőragasztók azonnali használatra készek, egykomponensűek, akár extrém nagy kezdeti és magas végső ragasztóerővel. Kifejezetten porózus felületekre alkalmasak. Így kiváló tapadás érthető el velük a hagyományos porózus építési felületeken, polisztirolon, fán, kövön, gipszen, fémeken, műanyagokon, PVC-n. Természetesen a Soudal ragasztó nem porózus felületeken is alkalmazható, itt viszont a kezdeti tapadás kisebb és a kikeményedés is tovább tarthat.

Soudal csemperagasztók

A csemperagasztók egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon sokoldalúan lehet őket felhasználni. Kiválóan alkalmazhatók csempék ragasztásához, kerámia burkolatokhoz, gipszhez, betonhoz, téglához, gipszkartonhoz, kőhöz, de még akár üveghez is. A csemperagasztó kötése rugalmas, ennek köszönhetően olyan felületeken is alkalmazható, ami nagy hőingadozásnak van kitéve, így pl. padlófűtésnél is. Mindemellett szagtalan, nedvességtűrő, kiválóan tapad, kötés után éghetetlen.

csempe ragasztása

Soudal szilikonok

Kiválóan alkalmazhatók mind a porózus, mind a nem porózus anyagokhoz, így például betonhoz, téglához, fához üveghez, kerámiához, fémhez egyaránt. Több színben is kapható, tartós, rugalmas, ráadásképp rövid idő alatt megköt. A legkülönbfélébb munkálatokat lehet Soudal szilikonokkal elvégezni. Így például építmények és egyéb szerkezetek illeszkedési pontjainak tömítésére, kül- és beltéri fugázásra, üvegek átmeneti rögzítésére, hűtő és szellőző berendezésekhez, valamint a konténergyártásban is felhasználhatók.

Ezeken a termékcsaládokon kívül szinte minden ragasztó- és tömítőtípus megtalálható a Soudal termékpalettáján. Beleértve speciális szilikonokot, alapozókat, felülettisztítókat, egy és két komponensű purhabokat, faragasztókat, padló- és falburkolati ragasztókat, poliuretán ragasztókat és tömítőket, oldószeres és oldószermentes ragasztókat, a különféle speciális tömítőket, sprayket is.

Ne feledd: webáruházunkban a Vakolat, csemperagasztó, habarcs, cement, szilikon kategóriában vásárolhatod meg a Soudal purhabot

Kapcsolódó cikk:

Dekoratív falburkolatok: ha unod az egysíkú falakat

Hogyan számoljuk ki a fugázóanyag mennyiségét?

Kapcsolódó termékek

    • Expressz átvétel
    • Expressz átvétel
    Raktáron
    2 300 Ft / db
     
    Megnézem
    • Expressz átvétel