Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Új kedvenc a ragasztók és a purhabok világában

purhab használata

A ragasztók, purhabok, tömítők piacán mindenkinek megvan a maga kedvence, amely a leginkább bevált számára a különböző munkafolyamatokhoz. Ezek mellett egyre nagyobb népszerűségre tesz szert egy új márka, a Soudal is. Nézzük meg, minek köszönheti a szakemberek közt aratott hatalmas sikereit!

 

Soudal purhabok

Kimagaslóan magas tapadó és tömítő képességgel rendelkezik. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas ablak- és ajtókeretek tömítésére és építésére, hangszigetelő, fal- és födémáttörések kitöltésére, üreges vázszerkezetekhez, üveges vázszerkezetekhez valamint fürdő és zuhanyzó szerelvényekhez is. Anyagok tekintetében a Soudal purhab egyformán jól tapad a fa és fa tartalmú anyagokhoz, PVC-hez, alumíniumhoz, egyéb fémekhez, valamint a mázas felületekhez is.

 

 

Soudal ragasztók

A szerelőragasztók azonnali használatra készek, egykomponensűek, akár extrém nagy kezdeti és magas végső ragasztóerővel. Kifejezetten porózus felületekre alkalmasak. Így kiváló tapadás érthető el velük a hagyományos porózus építési felületeken, polisztirolon, fán, kövön, gipszen, fémeken, műanyagokon, PVC-n. Természetesen a Soudal ragasztó nem porózus felületeken is alkalmazható, itt viszont a kezdeti tapadás kisebb és a kikeményedés is tovább tarthat.

 

 

Soudal csemperagasztók

A csemperagasztók egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon sokoldalúan lehet őket felhasználni. Kiválóan alkalmazhatók csempék ragasztásához, kerámia burkolatokhoz, gipszhez, betonhoz, téglához, gipszkartonhoz, kőhöz, de még akár üveghez is. A csemperagasztó kötése rugalmas, ennek köszönhetően olyan felületeken is alkalmazható, ami nagy hőingadozásnak van kitéve, így pl. padlófűtésnél is. Mindemellett szagtalan, nedvességtűrő, kiválóan tapad, kötés után éghetetlen.

 

csempe ragasztása

 

 

 

Soudal szilikonok

Kiválóan alkalmazhatók mind a porózus, mind a nem porózus anyagokhoz, így például betonhoz, téglához, fához üveghez, kerámiához, fémhez egyaránt. Több színben is kapható, tartós, rugalmas, ráadásképp rövid idő alatt megköt. A legkülönbfélébb munkálatokat lehet Soudal szilikonokkal elvégezni. Így például építmények és egyéb szerkezetek illeszkedési pontjainak tömítésére, kül- és beltéri fugázásra, üvegek átmeneti rögzítésére, hűtő és szellőző berendezésekhez, valamint a konténergyártásban is felhasználhatók.

Ezeken a termékcsaládokon kívül szinte minden ragasztó- és tömítőtípus megtalálható a Soudal termékpalettáján. Beleértve speciális szilikonokot, alapozókat, felülettisztítókat, egy és két komponensű purhabokat, faragasztókat, padló- és falburkolati ragasztókat, poliuretán ragasztókat és tömítőket, oldószeres és oldószermentes ragasztókat, a különféle speciális tömítőket, sprayket is.

Kapcsolódó cikk:

Dekoratív falburkolatok: ha unod az egysíkú falakat

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Építkezel, vagy éppen otthonodat szeretnéd felújítani, de szükséged van egy kis segítségre?

Építőanyag tippek, javaslatok

 

 

 

 Az építőanyag.hu hírleveleiben hasznos információkkal, építkezési praktikákkal látunk el Téged, hogy a leendő otthonod tényleg tökéletes legyen, és a legjobb minőségű építőanyagokat tudd kiválasztani. Akciós termékeinkről is első kézből kapsz tájékoztatást, így nemcsak hogy jó döntést hozol, de spórolhatsz is!

Kapcsolódó termékek

  Oldószer mentes- szagtalan környezetbarát termék
  Kiegyenlíti a falegyenetlenségeket a ragasztott felület mögött
  Kiválóan tapad  minden porózus felülethez
  Nem folyik, csúszik le a függőleges felületekről
  Teljes kötés után festhető

  Raktáron, 13 db
  1 850 Ft / db
  Megnézem

  Egy komponensű szerelőhab
  Magas hő és hangszigetelő képesség
  Tömítésre ablak- és ajtókeretekhez, fa, aluminium, PVC anyagokhoz

  Raktáron, 194 db
  2 530 Ft / db
  Megnézem

  Gyors kötési idejű, nagy kiadósságú poliuretán ragasztóhab
  Kültéri és beltéri felhasználásra
  Habbeton és lyukacsos tégla, gipszkarton és hőszigetelő táblák ragasztásához
  Festhető

  Raktáron, 121 db
  3 740 Ft / db
  Megnézem