25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Tárolók, rendszerezők, dobozok a barkácsműhelyben – rendezd be Milwaukee termékekkel

Milwaukee tárolók dobozok rendszerezők és hátizsákok a barkácsműhelyben

Mindig legyenek elérhetők a szerszámok, legyen áttekinthető a rendszer és legyen biztonságos a tárolás – ezek mind fontos szempontok a barkácsműhely kialakításakor.

A minőségi munka egyik alapfeltétele, hogy a műhely kellékeit áttekinthető, logikus rendszer szerint tároljuk, de úgy, hogy azért elérhetők legyenek. Egyrészt nem árt, ha nem kell keresgélni azt az eszközt, amire éppen szükséged van, másrészt a megfelelő tárolás biztosítja a biztonságos munkavégzést. Otthoni barkácsműhelyünk vagy vállalkozásunk kialakítása és a szükséges szerszámok beszerzése után érdemes úgy rendszerezni, hogy mindennek legyen állandó helye.

Egyes szakmáknál az is előfordul, hogy a feladatot nem a műhelyben, hanem külső helyszínen kell végezni. Számukra nem csak a műhelyben kialakított struktúra fontos, hanem az is, hogy bármikor összekészíthetők és hordozhatók legyenek azok az eszközök, amelyekkel az első felmérést, hibakeresést, javítást el tudják végezni. (Jellemzően ilyen munka például a villanyszerelés.)

A Milwaukee minderre megoldást nyújt a szerszámos dobozok, tárolók, valamint a kellékek szállításához kialakított hátizsákok, táskák segítségével.

 

Rendszerező dobozok a barkácsműhelyben

Általában a csavarok, anyák, szögek, kisebb kellékek, illetve a fúrószárak és ehhez hasonló alkatrészek, kiegészítők tárolását oldjuk meg rendszerező dobozokkal. Leggyakrabban méret szerint csoportosítjuk ezeket az eszközöket.

Nem árt arra is figyelni a rendszerezők megvásárlásakor, hogy hasonló méretű, egymásra rakható darabokat vegyünk.

Ha gyerekbiztossá szeretnénk tenni a tárolást, akkor a barkácsműhelyben arról is gondoskodunk, hogy a szerszámokat és ezeket az alkatrészeket a tárolókkal együtt nem könnyen hozzáférhető helyen vagy zárható fiókokban, szekrényekben tarthassuk.

A Milwaukee Packout moduláris tárolórendszer olyan elemekből áll, amelyekben összekapcsolhatók az egyes modulok, ugyanis csatlakozókkal látták el őket. Anyaguk ütésálló polimer, IP65 szabványnak megfelelő, vagyis olyan tömítéssel rendelkeznek, amelyek időjárásnak és munkaterületi törmeléknek ellenállnak. Kesztyűben is jól használhatók, kézben is foghatók.

A Mély rendszereződoboz ideális választás szerszámok, akkumulátorok, töltők, szerelvények és egyéb eszközök tárolására. Maximálisan 22 kg-ig terhelhető, markolata erős, külső méretei 38,6x50,7x17,8 cm. 10 kivehető rekesz található benne kétféle méretben. A biztonságot csatos zár garantálja. Külön pozitívum, hogy fedele átlátszó, így csak azt a modult kell kinyitni, amiben a szükséges szerszám van.

A Nagy rendszereződoboz tulajdonságai megegyeznek a rendszer többi elemével. A fedél kialakítása megakadályozza, hogy a benne lévő 10 rekesz tartalma összekeveredjen. A rekeszeket pedig olyan peremmel látták el, amelyek segítségével falra is szerelhetők.

Az Alacsony rendszereződoboz kompatibilis a rendszer többi eleméhez, tulajdonságaiban nem tér el a Milwaukee Packout moduláris tárolórendszer többi elemétől. A praktikus elhelyezésre 2 nagy és 8 kisebb doboz található benne.

A Közepes rendszerező doboz 5 különböző rekesszel rendelkezik. A dobozokat tartalmazó rekesz egyben kivehető és akár a műhely falára szerelhető.

 

Milwaukee tárolók dobozok rendszerezők és hátizsákok a barkácsműhelyben

 

 

Tároló dobozok

A Milwaukee Packout moduláris tárolórendszer tároló dobozai népszerűek. Anyagukban, tulajdonságaikban megegyeznek a rendszerező dobozok tulajdonságaival, mint az ütésálló anyag, az erős hordfogantyú, az IP65 szabványnak megfelelő tömítés.

A Kompakt szerszámtároló doboz annyiban tér el a rendszerező dobozoktól, hogy a belső tere az igényeknek megfelelően alakítható, átrendezhető. Elválasztók nélkül nagyobb szerszámok tárolására is megfelelő, a merev falú behelyezhető elemekkel pedig akár 48 tárolóhelyet alakíthatunk ki.

 

Tárolódoboz szettek

Minden igényt kielégítenek a tárolódoboz szettek, amelyek a Milwaukee Packout rendszer elemeiből rakhatók össze.

A Háromrészes induló szerszámtároló szett egy kerekes tárolódobozból, egy kétfiókos tárolóládából és egy alacsony rendszerezőből áll. A tárolódobozok megerősített fém sarkokkal készültek, a rendszerező 2 nagyobb és 8 kisebb, belső tárolódobozzal rendelkezik. Mindegyik elem könnyen összekapcsolható a rendszer többi elemével, illetve egy mozdulattal különválaszthatók az elemek.

A Háromrészes szerszámtároló szett különböző méretű szerszámtárolóból áll, amelyeket könnyen egymáshoz lehet csatlakoztatni. Műhelyen belül lehetővé válik, hogy a gurulós lábakon álló tárolót minden szükséges szerszámmal a következő feladat elvégzésének helyszínhelyére toljuk.

Nem csak nagyobb műhelyekben, szerelőcsarnokokban használható, hanem kültéri munkához is magunkkal vihetjük. A moduloknak köszönhetően nem kell minden esetben mindhárom tárolót a munka helyszínére szállítani, hanem kiemelhető, ami éppen szükséges.

Ebben a szettben már kifejezetten nagy teherbírású, 110, 45, 34 kg-ra tervezett tárolókat alakítottak ki.

 

Milwaukee hátizsákok

Az otthoni barkácsolók és a kisebb, nem túl eszközigényes munkára szakosodott szerelők praktikus kelléke a szerszámtartó hátizsák, míg a kőművesek munkavégzését az építőipari hátizsák könnyíti meg.

Mindkettő erős, tartós alapanyagból készült, ami az időjárástól is megvédi a szerszámokat. Kényelmi funkcióiról érdemes részletesen is említést tenni. Alul megerősített, így, ha letesszük, nem dől el, vállpántja puha, lélegző anyagból készült, ami egy nagyobb súly viselését megkönnyíti.

A szerszámtartó hátizsákban összesen 35 kisebb-nagyobb rekesz van, hogy mindennek legyen helye. A vizespalacktartó zseb és a laptoptartó rekesz pedig kifejezetten figyelmesség a tervezőtől.

Az építőipari hátizsák összesen 48 különféle rekesz és tárolóhelye között két merev falú is található az érzékeny eszközök vagy műszerek számára.

 

Milwaukee tárolók dobozok rendszerezők és hátizsákok a barkácsműhelyben

 

Táskák

Nem csak nagy tárolókra van szükség a barkácsműhelyben vagy a külső munkáknál, hanem olyanra is, amit magunknál, magunkon tudunk tartani. Tipikusan ilyen a Villanyszerelő táska is. Mérete éppen akkora, hogy minden alapvető eszköz beleférjen, de ne legyen útban munkavégzésnél. Anyaga, kidolgozása a megszokott Milwaukee minőség, erős fogantyúval és vállra tehető vagy derékra rögzíthető hevederrel.

Szintén a Milwaukee Packout tárolórendszer eleme a három méretben is gyártott nyitott szerszámtáska. Szélességük 50, 40, illetve 25 cm, azonos tulajdonságokkal és felépítéssel rendelkeznek, csak méretükből adódóan a rekeszek száma eltérő.

Alapanyaguk a már ismert tartós, strapabíró nylon, a táskák alja az eddig ismertetettek közt a legstabilabb. Az öntött alj kemény, ütésálló, ha telepakoljuk szerszámokkal, akkor sem borul fel. Robosztus fogantyúval rendelkezik, valamint vállheveder számára bevarrt, fém "D"-gyűrűkkel. Belül elválasztók és zsebek biztosítják, hogy több rekesz legyen a táskában, de még kívülre is jutott cipzáras tárolórész. Stabil tartóhevederrel, függesztőhurokkal látták el.

 

Milwaukee tárolók dobozok rendszerezők és hátizsákok a barkácsműhelyben

 

Ládák a barkácsműhelyben

A Milwaukee Packout olyan, teljes körű termékcsoport, amelyből a kisebb vagy nagyobb ládák sem maradhattak ki. Anyaguk a szokásos erős, nagy teherbírású műanyag megerősített sarkokkal, kompatibilitásuk az azonos méretű elemekkel változatlan.

A ládák között különleges helyet foglal el a fiókos kivitel. A háromfiókos tárolóláda mindegyik fiókja csapágyazott és zárható, fiókjaihoz akkor is hozzá lehet férni, ha a láda az összeépített Packout tárolók aljára kerül. A fiókelválasztó elemek segítenek a rendszerezésben.

Négykerekű gördítőkocsira akár 2 vagy három fiókos ládát is csatolhatunk, bármelyik fiókhoz könnyen hozzá lehet férni.

Külön említést érdemel az extra nagy méretű Guruló szerszámosláda. Nagy kerekek, robosztus markolat, csatos zárak, időjárás- és törmelékálló tömítés jellemzi. Kifejezetten helyigényes szerszámok tárolására és mozgatására szolgál. A nagy méretű fedélen két normál méretű Packout tároló is elhelyezhető.

Ez a szerszámosláda akkor is praktikus, ha még nem rendelkezünk elegendő hellyel a barkácsoláshoz, javítási és szerelési munkákhoz, nincsen külön műhelyünk, ám már megvan az induló szerszámkészletünk.

Legyen szó otthoni műhelyről, helyszíni szervizről vagy kisüzemi munkáról, a Milwaukee Packout termékcsalád hatékony megoldás a szerszámok, felszerelések, alkatrészek rendszerezéséhez és szállításához.

 

Milwaukee tárolók dobozok rendszerezők és hátizsákok a barkácsműhelyben

 

Kapcsolódó cikkek:

Milyen a jól használható barkácsműhely?

Ezekre a gépi szerszámokra lesz szükség a műhelyben

Mire jók az egyes munkavédelmi kesztyűk?

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Építkezel, vagy éppen otthonodat szeretnéd felújítani, de szükséged van egy kis segítségre?

Építőanyag tippek, javaslatok

 

 

 

 Az építőanyag.hu hírleveleiben hasznos információkkal, építkezési praktikákkal látunk el Téged, hogy a leendő otthonod tényleg tökéletes legyen, és a legjobb minőségű építőanyagokat tudd kiválasztani. Akciós termékeinkről is első kézből kapsz tájékoztatást, így nemcsak hogy jó döntést hozol, de spórolhatsz is!

Kapcsolódó termékek

  Szerszámtároló hátizsák, a Packout rendszer eleme
  Kemény alj csatlakozópontokkal
  Tartós, erős alapanyagú, robosztus elemekkel
  48 tárolóhely, merev falú rekesszel
  38,1x29,2x50,8 cm méretű

  Raktáron, 3 db
  58 575 Ft / db
  Megnézem

  Rendszerező doboz, a Packout rendszer eleme
  Ütésálló, kemény műanyag
  Robosztus markolat, csatos zárak
  Időjárás- és törmelékálló tömítés
  10 kivehető rekesz, elválasztókkal, két méretben
  Átlátszó fedél
  30,5x45,7x13,9 cm belső méretű

  Raktáron, 2 db
  30 050 Ft / db
  Megnézem

  Extra nagy méretű, guruló szerszámosláda
  A Packout rendszer elemei felerősíthetők rá
  Ütésálló, kemény műanyag
  Nagy kerekek, robosztus markolat, csatos zárak
  Időjárás- és törmelékálló tömítés
  113 kg terhelhetőség
  49,5x82,5x30,5 cm belső méret
  60,9x96,5x40,1 cm külső méret

  Raktáron, 1 db
  98 650 Ft / db
  Megnézem