Mikor kell behajtási engedély?

targonca

Az építőanyagok többsége nem abba a kategóriába tartozik, ami kényelmesen elfér a személyautó csomagtartójában. Ha te sem szeretnél a szállítással bajlódni, vagy nincs megfelelő járműved hozzá, nyugodtan bízd ránk ezt a feladatot! Azonban a zökkenőmentes kiszállításhoz nem árt néhány dolgot előre átgondolni.

Szállítási módok

Webáruházunkban többféle szállítási mód közül választhatsz, mi pedig segítünk közülük is a legoptimálisabb, leginkább költséghatékony és időben leggyorsabb megoldást megtalálni. Lehetőséged van házhozszállításra Magyarországon bármilyen címre, gyártói futárral akár ingyenesen is. A fuvarozó partnereken túl 20 tehergépkocsiból álló saját flotta áll a rendelkezésedre. A honlapon futárkalkulátor segít téged, hogy könnyedén megtaláld a legolcsóbb és leggyorsabb szállítási módot, valamint teljes körű garanciát vállalunk a kiszállításra, hogy a legkiválóbb minőségű építőanyagot kapd.

Fizetési módok

Házhozszállítás esetén a megrendelt termékek árát, a szállítás díját, valamint az esetleges egyéb költségeket kiegyenlítheted bankkártyával online a webáruházunk felületéről indítva, banki előreutalással a megrendelésed leadáskor megküldött díjbekérőnk alapján, valamint utánvétes fizetéssel az áru átvételével egyidejűleg is.

A megadott szállítási cím megközelíthetőségének biztosítása a megrendelő, átvevő feladata. A kiszállítás a telekhatárig történik, s az is csak szilárd útburkolaton. Ez a lerakásra is vonatkozik. Azaz csak olyan felületre tudjuk a megrendelt terméket letenni, ami közlekedésére is alkalmas, azaz lehetővé teszi a termék biztonságos, törésmentes elhelyezését.

 

téglaszállítás

 

Behajtási engedély intézése

Nagyon fontos, hogy számos településen 3,5 tonnát meghaladóan behajtási engedély szükséges. Az esetleges tehergépjármű behajtási engedély beszerzése és megfizetése az önkormányzatoknál a vevő, azaz a te feladatod. Budapesti szállítási cím esetén átvállaljuk az ügyintézést. Abban az esetben sem kell az engedéllyel bajlódnod, ha vidéki szállítási címről van szó, és az nem engedélyköteles. Minden egyéb esetben a következőképp járj el:

Először is érdemes érdeklődni a helyi önkormányzatnál, hogy az adott településen, illetve azon belül is a lakóhely környezetében milyen behajtási korlátozások vannak. Amennyiben szükséges a behajtási engedély, kérünk, hogy a megrendelést követően jelezd nekünk ennek átfutási idejét a 36/1-9999-686 telefonszámon vagy a hello@epitoanyag.hu e-mail címen.

Az áru összekészítését követően webáruházunk fuvarszervező kollégája felveszi Veled a kapcsolatot, és megadja neked az engedély kéréséhez szükséges adatokat. Figyelem! Minden engedély kizárólag egy adott napra érvényes, ezért csak a már pontosan meghatározott kiszállítási napra kérd ki azt!

Miután megkaptad a behajtási engedélyt, a kiszállítás megkezdése előtt azt el kell juttatnod részünkre, mivel járművünket csak ennek birtokában tudjuk elindítani feléd. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az ígért szállítási határidő az engedély beszerzése miatt módosulhat.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek az építkezés és felújítás praktikái, szeretnél további hasznos tanácsokat kapni, iratkozz fel heti hírlevelünkre.

targonca