Baumit FinishMax beltéri glett 20 kg
Baumit FinishMax beltéri glett 20 kg
8 225 Ft / vödör
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Baumit FinishMax beltéri glett 20 kg

  • Cikkszám: UH-675547

Glettanyag kézi és gépi felhordásra
Beltéri használatra
Kitűnő kitöltő- és fedőképességű
Rövid kikeményedési idejű
Kiváló minőségű
Fehér színű, matt felületű
Alkalmazási vastagság: 1-5 mm
Anyagszükséglet: kb. 1,6 kg/m2/mm
20 kg/vödör

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-14
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

vödör
8 225 Ft / vödör
Megosztás

Részletes leírás

A Baumit FinishMax felhasználásra kész, kiváló minőségű és kitöltő képességű, kézi és gépi felhasználású glettanyag, beltéri alkalmazásra. Kitűnően használható 1-5 mm rétegvastagságban, ásványi alapfelületeken (cement, mész-cement, gipszes durva alapvakolatok, monolit vasbeton oldalfalak és mennyezetek, előre gyártott betonelemek felülete). A Baumit FinishMax könnyen feldolgozható, kiváló fedőképességű, fehér színű, matt felületű, rövid kikeményedési idejű glett.
Szemcseméret: max. 0,3 mm.
Száradási idő: kb. 3 óra +20 °C-on, 50 %-os relatív páratartalom esetén, 1 mm vastagságban.
Alkalmazási vastagság: min. 1 mm; max. 5 mm (két rétegben).
Anyagszükséglet: kb. 1,6 kg/m2 rétegvastagság mm-enként.
Csomagolás: 20 kg/vödör
Kiszerelés: 32 vödör/raklap

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
Így lesz jó a falak glettelése Festés, vakolás

Ha szeretnéd otthonod felújításának egy részét saját kezűleg elvégezni, érdemes megismerkedni a glettelés technikájával. A glettelés az egyik legjobb megoldás arra, hogy eltüntessük a repedéseket, lyukakat a falakról, és előkészítsük a festésre. A szép falak otthonunk esztétikáját emelik.


Kérdések és válaszok

Betöltés