Termékek
Termékek
Rigips Blue Acoustic RF Hanggátló-tűzgátló gipszkarton 12,5x1200x2000 mm
Rigips Blue Acoustic RF 120x200x1,25 cm hanggátló-tűzgátló gipszkarton
6 431 Ft / tábla
4 440 Ft / tábla
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Rigips Blue Acoustic RF 120x200x1,25 cm hanggátló-tűzgátló gipszkarton

  • Cikkszám: UH-001628

Hanggátló, tűzgátló falak építéséhez
Belső térben használható 
12,5 mm vastag
Meglévő gipszkarton falak hangszigetelésére is alkalmas
Kék színű
2,4 m2/tábla
92 db/raklap
 

Raktáron, több mint 100 tábla
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

Kapcsolódó termékek
tábla
6 431 Ft / tábla
4 440 Ft / tábla
Megosztás

Részletes leírás

A Rigips Blue Acoustic RF hanggátló-tűzgátló gipszkarton, a karton színe kék. Emelt hanghatású, illetve tűzvédelmi válaszfalak, aknafalak, falburkolatok, előtétfalak, álmennyezetek építésére használják. Páraterhelés: 70%.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
Álmennyezet Gipszkarton

Az utóbbi évek egyik közkedvelt belsőépítészeti megoldása lett az álmennyezetek építése. Sikere nem véletlen, hisz a nem kívánatos felületek eltakarásán túl modern látványelem is, amely határozottan feldobja az egész helyiséget.

Lakásfelújítás Egyéb

Évek óta megosztja az ingatlanpiacot az a kérdés, mennyire éri meg eladás előtt felújítani egy lakást. Az egyik tábor szerint az új tulajdonos ízlésére kell ezt bízni, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy épp azok a színek, anyagok fognak neki tetszeni, mint nekünk. A másik tábor szerint viszont könnyebb beleszeretni egy szép, dizájnos ingatlanba, amiért így érzelmi alapon nagyobb árat lehet kérni.

beltéri gipszkarton válaszfal és tároló Gipszkarton

Aki lakásfelújításba fog, az előbb-utóbb találkozik a gipszkartonnal, mint az egyik univerzálisan felhasználható anyaggal. Amikor lakásbelsőt alakítunk ki vagy alakítunk át, változatos módon tudjuk alkalmazni.

Betöltés