Termékek
Termékek
BB Üvegszálas hézagerősítő csík 50 mm x 25 m
Üvegszálas hézagerősítő csík 50 mm x 25 m
352 Ft / tekercs
331 Ft / tekercs
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Üvegszálas hézagerősítő csík 50 mm x 25 m

  • Cikkszám: UH-000523

Gipszkartonok hézagolásához
Meggátolja a gipszkaronok repedezését
Könnyen beilleszthető a hézagoló gipszbe

Raktáron, több mint 100 tekercs
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints ->

tekercs
352 Ft / tekercs
331 Ft / tekercs
Megosztás

Részletes leírás

Az üvegszálas hézagerősítő csík alkalmazása rendkívül egyszerű, könnyen beilleszthető a hézagoló gipszbe. A bedolgozás előírt menetének betartása esetén biztosított a szükséges ellenállás a repedésekkel szemben. 

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Betöltés