Termékek
Termékek
Porotherm 30 X-therm tégla
Porotherm 30 X-therm tégla
740 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Porotherm 30 X-therm tégla

  • Cikkszám: UH-615749

Teherhordó falak építésére
Kerámia falazóelem
30 cm vastag
X alakú bordaszerkezet
Kimagasló hőszigetelő képesség
16 db/m2
80 db/raklap

Raktáron, több mint 10000 db
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

Kapcsolódó termékek
db
740 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Porotherm 30 X-therm tégla "X" alakú bordaszerkezetén keresztül a hő hosszabb utat tesz meg, ezáltal  hagyományos tégláinkhoz képest akár 50%-kal jobb a hőszigetelő képessége. Megerősített bordaszerkezete ellenállóbb a mechanikai hatásokkal szemben. Javított hangszigetelő képességű. Az égetett kerámia építőanyag bizonyítottan időtálló és stabil falszerkezetet biztosít. Mindegyik termékre igaz, hogy speciális üregszerkezetének köszönhetően a hagyományos tégláinkhoz képest jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Az X-therm téglákkal a 2022-től életbe lépő, szigorúbb energetikai szabályok is teljesíthetők. 

Teljes leírás

Dokumentumok

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
Falazás Építőanyag

Bár a falazás összességében csak egy kis részét képezi a házépítésnek, mégis ez az egyik leglátványosabb eleme, ezért ezzel kapcsolatban merül fel az emberekben a legtöbb kérdés is. Ki csinálja, miből készüljön, milyen vastag legyen, télen vagy nyáron csináljuk? Ebben a cikkben az anyagválasztásban igyekszünk segíteni.

Ház hőképe Szigetelés

Ha nagyon tudományosak szeretnénk lenni, akkor a hőátbocsátási tényező azt határozza meg, hogy egységnyi felületen egységnyi idő alatt mennyi energia távozik egy zárt térből. Na de mit jelent ez hétköznapi nyelven, és miért nem mindegy, mennyi az annyi?


Kérdések és válaszok

Betöltés