Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Elindult webáruházunk: az Építőanyag.hu!

Elindult webáruházunk!

Akár felújításba, akár építkezésbe fogunk, az idő, a kiszámíthatóság és minőség mindannyiunk számára fontos szempontok.

Csapatom több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi építőanyagok kiválasztásában és forgalmazásában. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás - és házfelújítást segítettünk szakértelmünkkel. Telephelyeinken ma már 130 fővel dolgozunk nap mint nap azon, hogy vevőink igényeinek maximálisan eleget tegyünk.

2020. januárjában elindítottuk Építőanyag.hu webáruházunkat, amelynek célja, hogy széles körű, folyamatosan bővülő termékválasztékkal, az országban egyedülálló logisztikai megoldásokkal online biztosítsuk vásárlóinknak, hogy otthonuk kényelméből egyszerűen és gyorsan vásárolhassanak építőanyagot.

Amit minden vásárlónknak garantálunk:

  • Minőségi árukészlet és segítő munkatársaink, akikre minden vevőnk számíthat.
  • „Mindent egy helyen az építkezéshez”  - filozófiánkhoz igazodva törekszünk a minél teljesebb körű kiszolgálásra.
  • Közel 100 gyártó kínálatából álló raktárkészlet, amit folyamatosan bővítünk és újítunk.
  • Professzionális fuvarszervezés és logisztika: 19 teherautóból álló saját gépjárműparkunk, partner futárszolgálatok, valamint a termékek gyártóinak szállítási szolgáltatása lehetővé teszi számunkra, hogy vásárlóink elképzeléseihez igazodva a legmegfelelőbb járművel szállítsuk ki a megrendelt árut. 

Bízom benne, hogy cégünk segítségül tud szolgálni a leginkább megfelelő építőanyag megtalálásában – immár fizikai kötöttségek nélkül - online is!

/juhaszattila

Juhász Attila
ügyvezető
Építőanyag.hu – az online építőanyag kereskedés

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Építkezel, vagy éppen otthonodat szeretnéd felújítani, de szükséged van egy kis segítségre?

Építőanyag tippek, javaslatok

 

 

 

 Az építőanyag.hu hírleveleiben hasznos információkkal, építkezési praktikákkal látunk el Téged, hogy a leendő otthonod tényleg tökéletes legyen, és a legjobb minőségű építőanyagokat tudd kiválasztani. Akciós termékeinkről is első kézből kapsz tájékoztatást, így nemcsak hogy jó döntést hozol, de spórolhatsz is!