Elindult webáruházunk: az Építőanyag.hu!

Építőanyag.hu

Elindult webáruházunk!

Akár felújításba, akár építkezésbe fogunk, az idő, a kiszámíthatóság és minőség mindannyiunk számára fontos szempontok.

Csapatom több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi építőanyagok kiválasztásában és forgalmazásában. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás - és házfelújítást segítettünk szakértelmünkkel. Telephelyeinken ma már 130 fővel dolgozunk nap mint nap azon, hogy vevőink igényeinek maximálisan eleget tegyünk.

2020. januárjában elindítottuk Építőanyag.hu webáruházunkat, amelynek célja, hogy széles körű, folyamatosan bővülő termékválasztékkal, az országban egyedülálló logisztikai megoldásokkal online biztosítsuk vásárlóinknak, hogy otthonuk kényelméből egyszerűen és gyorsan vásárolhassanak építőanyagot.

Amit minden vásárlónknak garantálunk:

  • Minőségi árukészlet és segítő munkatársaink, akikre minden vevőnk számíthat.
  • „Mindent egy helyen az építkezéshez”  - filozófiánkhoz igazodva törekszünk a minél teljesebb körű kiszolgálásra.
  • Közel 100 gyártó kínálatából álló raktárkészlet, amit folyamatosan bővítünk és újítunk.
  • Professzionális fuvarszervezés és logisztika: 19 teherautóból álló saját gépjárműparkunk, partner futárszolgálatok, valamint a termékek gyártóinak szállítási szolgáltatása lehetővé teszi számunkra, hogy vásárlóink elképzeléseihez igazodva a legmegfelelőbb járművel szállítsuk ki a megrendelt árut. 

Bízom benne, hogy cégünk segítségül tud szolgálni a leginkább megfelelő építőanyag megtalálásában – immár fizikai kötöttségek nélkül - online is!

/juhaszattila

Juhász Attila
ügyvezető
Építőanyag.hu – az online építőanyag kereskedés