Mikor kell behajtási engedély?

Építőanyag.hu

targonca

Az építőanyagok többsége nem abba a kategóriába tartozik, ami kényelmesen elfér a személyautó csomagtartójában. Ha te sem szeretnél a szállítással bajlódni, vagy nincs megfelelő járműved hozzá, nyugodtan bízd ránk ezt a feladatot! Azonban a zökkenőmentes kiszállításhoz nem árt néhány dolgot előre átgondolni.

 

Szállítási módok

Webáruházunkban többféle szállítási mód közül választhatsz, mi pedig segítünk közülük is a legoptimálisabb, leginkább költséghatékony és időben leggyorsabb megoldást megtalálni. Lehetőséged van házhozszállításra Magyarországon bármilyen címre, gyártói futárral akár ingyenesen is. A fuvarozó partnereken túl 20 tehergépkocsiból álló saját flotta áll a rendelkezésedre. A honlapon futárkalkulátor segít téged, hogy könnyedén megtaláld a legolcsóbb és leggyorsabb szállítási módot, valamint teljes körű garanciát vállalunk a kiszállításra, hogy a legkiválóbb minőségű építőanyagot kapd.

 

Fizetési módok

Házhozszállítás esetén a megrendelt termékek árát, a szállítás díját, valamint az esetleges egyéb költségeket kiegyenlítheted bankkártyával online a webáruházunk felületéről indítva, banki előreutalással a megrendelésed leadáskor megküldött díjbekérőnk alapján, valamint utánvétes fizetéssel az áru átvételével egyidejűleg is.

A megadott szállítási cím megközelíthetőségének biztosítása a megrendelő, átvevő feladata. A kiszállítás a telekhatárig történik, s az is csak szilárd útburkolaton. Ez a lerakásra is vonatkozik. Azaz csak olyan felületre tudjuk a megrendelt terméket letenni, ami közlekedésére is alkalmas, azaz lehetővé teszi a termék biztonságos, törésmentes elhelyezését.

 

téglaszállítás

 

Behajtási engedély intézése

Nagyon fontos, hogy számos településen 3,5 tonnát meghaladóan behajtási engedély szükséges. Az esetleges tehergépjármű behajtási engedély beszerzése és megfizetése az önkormányzatoknál a vevő, azaz a te feladatod. Budapesti szállítási cím esetén átvállaljuk az ügyintézést. Abban az esetben sem kell az engedéllyel bajlódnod, ha vidéki szállítási címről van szó, és az nem engedélyköteles. Minden egyéb esetben a következőképp járj el:

Először is érdemes érdeklődni a helyi önkormányzatnál, hogy az adott településen, illetve azon belül is a lakóhely környezetében milyen behajtási korlátozások vannak. Amennyiben szükséges a behajtási engedély, kérünk, hogy a megrendelést követően jelezd nekünk ennek átfutási idejét a 36/1-9999-686 telefonszámon vagy a hello@epitoanyag.hu e-mail címen.

Az áru összekészítését követően webáruházunk fuvarszervező kollégája felveszi Veled a kapcsolatot, és megadja neked az engedély kéréséhez szükséges adatokat. Figyelem! Minden engedély kizárólag egy adott napra érvényes, ezért csak a már pontosan meghatározott kiszállítási napra kérd ki azt!

Miután megkaptad a behajtási engedélyt, a kiszállítás megkezdése előtt azt el kell juttatnod részünkre, mivel járművünket csak ennek birtokában tudjuk elindítani feléd. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az ígért szállítási határidő az engedély beszerzése miatt módosulhat.

 

Kapcsolódó cikkek
Hogyan vásároljunk építőanyagot a neten
Fontos tudnivalók az építőanyag kiszállítási díjáról
Hogyan érdemes az építőanyagokat szállításhoz becsomagolni?