Termékek
Termékek
Austrotherm AT-H 80 EPS homlokzati hőszigetelő lemez 10 cm
Austrotherm AT-H 80 EPS, 10 cm homlokzati hőszigetelő lemez
5 563 Ft / m2
4 120 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Austrotherm AT-H 80 EPS, 10 cm homlokzati hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-000025

2,5 m2/bála; 0,5 m2/tábla
EPS 80 homlokzati hőszigetelő lemez
Régi és új épület homlokzatára
Kiváló hőszigetelő képesség
Alacsonyabb fűtési költség 
Fehér színű
A terméket bálában értékesítjük

Raktáron, több mint 100 m2
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

Kapcsolódó termékek
m2
5 563 Ft / m2
4 120 Ft / m2
10 300 Ft / kiszerelés
2.5 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Az Austrotherm AT-H80 expandált polisztirolhab új épületeknél és régi épülethomlokzatok felújítása során egyaránt felhasználható. Szinte valamennyi, az építési gyakorlatban előforduló falszerkezetre – beton, tégla, előregyártott elemekből szerelt fal – illetve régi és új vakolat (min. Hvh 10) hőszigetelésére alkalmas.
A hőszigetelő rendszer elkészítésével szilárd, az időjárás hatásainak tartósan ellenálló bevonatot kap az épület. Az AT-H80 anyagból készülnek homlokzati díszítő profilok, amelyeket a kivitelezés során kell végleges felületképzéssel ellátni. A dörzsölt vagy kapart vékonyvakolatok esztétikus felületképzést tesznek lehetővé. Újra felhasznált anyagot nem tartalmaz. Alkalmazását az MSZ 7573 számú szabvány szabályozza, de a nagy méretpontosságú, utózsugorodást már nem mutató termék elsősorban homlokzati hőszigetelő rendszerekhez javasolt. A bevonatrendszerek alkalmazásával a falazatok hőátbocsátási tényezője optimálisan javítható, a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős megtakarítását eredményezi, az épületek belső klímája kedvezően változik, télen meleg, nyáron hűvös lesz, megszűnnek az oly gyakori épületfizikai károsodásokhoz (pl. páralecsapódás, penészesedés) vezető okok. Hővezetési tényező (közölt érték): 0,038 W/mK, hővezetési tényező (tervezési érték): 0,038 W/mK. Alkalmazása előtt az alapfelület legyen száraz, szilárd, szennyeződésmentes, mérsékelten nedvszívó, megfelelő (egyenletes) alakú, fagymentes, teherbíró, alaktartó. A nem kellően szilárd részeket el kell távolítani, utána a felület kiegyenlítéséről gondoskodni kell. +5 °C alatt és közvetlen tűző napsütésnek kitett felületeken a munka nem javasolt. A ragasztótapasz felhordására a teljes felületű ragasztást vagy az úgynevezett pont-perem módszert kell alkalmazni. A hőhidak elkerülése érdekében kerüljük a táblák éleinek összeragasztását.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Betöltés