Termékek
Termékek
Leier Block kerti falazóelem natúr, sepia 21x35x14 cm
Leier Block kerti falazóelem natúr, sepia 21x35x14 cm
2 360 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Leier Block kerti falazóelem natúr, sepia 21x35x14 cm

  • Cikkszám: UH-591358

Falazóelem
14 cm kővastagság
Natúr kivitel
Sok felhasználási lehetőség
Térkő felületekkel kombinálható
Ideális építőanyag térlépcsők építéséhez
Fagy- és olvasztósóálló
Sepia színű
Beton
Kb. 18 db/m2
2,5 m2/raklap

Rendelésre
  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

Kapcsolódó termékek
db
2 360 Ft / db
106 200 Ft / kiszerelés
45 db / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A Leier Kaiserstein BLOCK kerti elem két felületi kialakításával, natúr vagy antik kivitelben a térburkolatok harmonikus kiegészítője. Az egyöntetűen szép kőfelületek beépítési lehetőségek sokaságát biztosítják részünkre. Leier Kaiserstein Block kerti elemFelhasználható kiemelt szegélyelemként, térburkolatok süllyesztett szegélyeként, virágágyások szegéséhez vagy blokklépcsők építőelemeként.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Betöltés