Termékek
Termékek
Északmagyar HB-30 tégla
Északmagyar HB-30 tégla
640 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Északmagyar HB-30 tégla

  • Cikkszám: ETHB30

Kerámia falazóelem
Teherhordó, térkitöltő falak építésére
30 cm vastag
Anyagszükséglet: 15,5 db/m2
60 db/raklap

Rendelésre
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

db
640 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Az Északmagyar HB-30 tégla kiválóan alkalmazható védett teherhordó, térkitöltő és kiegészítő hőszigeteléssel ellátott teherhordó falazatok építésére. Nút-féderes kialakítása jobb hőszigetelő-képességet biztosít és gyorsabb beépítést tesz lehetővé.
  - Nyomószilárdság: 8,0 N/mm2
  - Méret: 30x26x22 cm
  - Súly: 13 kg/db
  - Anyagszükséglet: 15,5 db/m2
  - Kiszerelés: 60 db/raklap

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
Falazás Építőanyag

Bár a falazás összességében csak egy kis részét képezi a házépítésnek, mégis ez az egyik leglátványosabb eleme, ezért ezzel kapcsolatban merül fel az emberekben a legtöbb kérdés is. Ki csinálja, miből készüljön, milyen vastag legyen, télen vagy nyáron csináljuk? Ebben a cikkben az anyagválasztásban igyekszünk segíteni.

Ház hőképe Szigetelés

Ha nagyon tudományosak szeretnénk lenni, akkor a hőátbocsátási tényező azt határozza meg, hogy egységnyi felületen egységnyi idő alatt mennyi energia távozik egy zárt térből. Na de mit jelent ez hétköznapi nyelven, és miért nem mindegy, mennyi az annyi?


Kérdések és válaszok

Betöltés