Izocam üveggyapot lemez 5 cm
Izocam üveggyapot lemez 5 cm
985 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Izocam üveggyapot lemez 5 cm

  • Cikkszám: UH-672253

Üveggyapot szigetelőanyag
Nem terhelhető
Páraáteresztő
Jó hő- és hanggátlású
Hővezetési tényező 0,038 W/mK
5 cm vastag
11,52 m2/csomag

Raktáron, 944.64 m2
Átvehető akár: 2023-06-05
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
m2
985 Ft / m2
11 347 Ft / kiszerelés
11.52 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Az Izocam üveggyapot lemez jó hő- és hanggátlási tulajdonságokkal rendelkezik, használata javasolt elsősorban lakó- és ipari épületek, irodák, szállodák, kórházak, tetőterek fémvázas szerelt válaszfalaiban, nem járható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél párnafák között, borított gerendafödémeknél a fagerendák között. Nem terhelhető. Hővezetési tényező: 0,038 W/mK

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
üveggyapot tulajdonságai és használata szigeteléshez Szigetelés

Napjainkban a szigetelés nem csak a téli időszakban fontos, az egyre melegebb nyarak és hosszan tartó kánikulák miatt is. A különféle szigetelési módok közül a természetes alapú szigetelőanyagok felhasználása – mint például különféle ásványi alapú szigetelések – népszerű, hiszen amellett, hogy számos előnnyel rendelkeznek, viszonylag könnyen hozzáférhetőek és nem károsak az egészségre.


Kérdések és válaszok

Betöltés