Termékek
Termékek

Ünnepi nyitvatartás és kiszállítás

Ünnepi nyitvatartás
Ünnepi nyitvatartás

Decemberben mi is pihenünk egy kicsit, hogy jövőre megújult erővel segítsük állmaid otthonához a megfelelő építőanyagok kiválasztását és beszerzését.

Az utolsó munkanapunk idén: december 18. péntek.

Ez azt is jelenti, hogy ez az utolsó nap 2020-ban, amikor még át tudod venni a kívánt termékeket, illetve eddig szállítjuk ki azokat.

Első munkanapunk január 4. hétfő.

Az ünnepek alatt és a két ünnep között a rendelések átvétele, kiszállítása szünetel, és ügyfélszolgálatunk sem lesz elérhető.

Érdemes tehát előre tervezned, vagy a készleten lévő termékeket előnyben részesítened, ha valamire még idén szükséged van, hogy biztosan időben megérkezzen hozzád. 

Ha egy termék várható átvételi vagy szállítási időpontja mellett a megszokotthoz képest nagyobb határidőket látsz, akkor ez amiatt van, hogy az adott termék már nem biztos, hogy év végi zárvatartásunk előtt rendelkezésedre tudjuk bocsátani. Így az ígért határidő a zárvatartási napokkal hosszabbodik.

ünnepek alatti átvétel

 

Webshopunk mindig nyitva tart!

A megrendeléseket természetesen fogadja rendszerünk az ünnepek alatt is, a visszaigazolásban ígért határidők valósak, melyekre nyugodtan számíthatsz, viszont a 2020. december 18. 16:30 után beérkezett megrendeléseket, egyedi ajánlatkéréseket, ügyfélszolgálati megkereséseket csak 2021. január 4.-től dolgozzuk fel.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Januárban is várunk az építkezéshez, felújításhoz szükséges építőanyagok széles választékával a megszokott minőségben, tovább bővülő termékkínálattal és még nagyobb akciókkal.

Kellemes Ünnepeket kíván az Építőanyag.hu csapata!
 

Kellemes Ünnepeket!

 

   

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Építkezel, vagy éppen otthonodat szeretnéd felújítani, de szükséged van egy kis segítségre?

Építőanyag tippek, javaslatok

 

 

 

 Az építőanyag.hu heti hírleveleiben hasznos információkkal, építkezési praktikákkal látunk el Téged, hogy a leendő otthonod tényleg tökéletes legyen, és a legjobb minőségű építőanyagokat tudd kiválasztani. Akciós termékeinkről is első kézből kapsz tájékoztatást, így nemcsak hogy jó döntést hozol, de spórolhatsz is!