Lambéria soft 1,4x12,1 cm 4 m

  • Cikkszám: LAMBSOF14x121x400/8S

Első osztályú lucfenyőből
Kezeletlen
Időtálló
Vetemedésre nem hajlamos
Egyszerűen építhető

Készleten, több mint 100 csomag
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    akár 2 munkanapon belül

csomag
11 230 Ft / csomag
10 660 Ft / csomag
Megosztás

Részletes leírás

Egy barátságos hangulatú, harmonikus otthon nehezen képzelhető el faanyagok felhasználása nélkül. A fa az egyik legrégebbről ismert építőelem, egyszerű, tiszta, újratermelődő anyag, miközben természetesen szép, stílusos és időtálló, minden darabja egyedi és megismételhetetlen.

A fa lambéria nemcsak építészetileg jelentős fontosságú, de a harmonikus lakókörnyezet kialakításában is nagy szerepet játszik. Ennek a burkolat típusnak a legnagyobb előnye, hogy környezetkímélő, hiszen felhasználása mindenféle káros anyag kibocsátástól mentes.

Ezenkívül a fa lambéria népszerűsége annak is köszönhető, hogy dekoratív és esztétikus a megjelenése, mivel a látható felszín profilszerűen alakítható. Emellett egyszerűen építhető a szerkezete és könnyen kezelhető a felülete. A fa lambéria alkalmazása: Az általános célú fa lambéria 12,5 mm vastag, beltéri fal- és mennyezetburkolatnak alkalmas, erre a célra a lucfenyő a legjobb választás. Tetőterek és ereszaljak burkolatára a 14 mm vastag fa lambéria használatos, azon belül pedig inkább a borovi vagy vörös fenyőt ajánljuk. (A legvastagabb lambéria a 20 mm vastag fózolt hajópadló, melyet kifejezetten kültéri ereszalj- és falburkolatokhoz ajánlunk). Lambéria kínálatunk különleges formában és vastagságban, vagy akár felületkezelt (lakkozott) kész kivitelben is megvásárolható.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek