Termékek
Termékek
Hajópadló soft 1,9x12,1 cm 4 m
Hajópadló soft 19 mm, 4 fm
8 590 Ft / m2
8 260 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Hajópadló soft 19 mm, 4 fm

  • Cikkszám: LAMBSOFT19x121x400

2,904 m2/csomag
12,1 cm széles (csappal együtt!)
Fenyő fűrészáru
I. osztályú minőség
Nem járható
Könnyen kezelhető felület
Egyszerűen felhasználható
 

Raktáron, több mint 100 m2
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints ->

m2
8 590 Ft / m2
8 260 Ft / m2
23 987 Ft / kiszerelés
2.904 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A hajópadló szárított alapanyagból készül, minden darabja egyedi, harmónikus megjelenésű. Egyik lapján gyalult, másik oldalán kikönnyétési bemarások találhatók (nem látszó rész). Két hosszanti oldalán az összeillesztéshez szükséges nút és féder van kialakítva, ebben kell tökéletesen csúsznia egymásban a két elemnek. Két fajtáját különböztetjük meg, a járható és a fózolt hajópadlót. Ez utóbbi nem járható. A fózolt hajópadló összeillesztésekor a gyártási technológiából adódóan az illesztéseknél egy kis hézag keletkezik. Ez a hajópadló tökéletesen használható zsindely fedésekhez, faház építésre, homlokzati burkolásra, garázs vagy terasz oldalfal burkolásra, hobby célra.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Betöltés