Mapei Mapeguard Board vízálló panel 60x260x3 cm
Mapei Mapeguard Board vízálló panel 60x260x2 cm
22 590 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mapei Mapeguard Board vízálló panel 60x260x2 cm

  • Cikkszám: UH-673209

Sokoldalú építőlemez
Megkönnyíti a burkolólapok fektetését
Könnyű súlyú és vízálló
Könnyen vágható és gyorsan szerelhető
60x260x2 cm méretű

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-09
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
db
22 590 Ft / db
180 720 Ft / kiszerelés
8 db / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A Mapei Mapeguard Board többcélú, könnyűsúlyú, vízálló építőlemez. A panelek sérült, vagy egyenetlenül épített/vakolt falak, valamint régi, burkolt felületek kiegyenlítésére is használhatók. Vízállóságuknak köszönhetően fürdőszobákban és egyéb vizes helyiségekben is kitűnően alkalmazhatók válaszfalak, valamint mosdókagylók vagy más szaniter termékek támaszainak kialakítására. Ezen kívül épített padok és ülések alapanyagaként is kiválóan megfelelnek, például wellness és spa központokban.
A MAPEGUARD BOARD többféle méretben és vastagságban kapható, így merőben eltérő körülmények között is remekül megállja a helyét. Különféle aljzatokra (beton, cementkötésű és gipszes vakolat, kerámiacsempék, faszerkezetek) is installálható a kerámia, üvegmozaik és természetes kőanyagú burkolólapok felragasztásának, illetve a soványvakolatok felhordásának megkönnyítése céljából. A panelek speciális formátuma megkönnyíti a méretre vágást, felületükön pedig könnyen megjeleníthetők a burkoló szakemberek és szerelők számára szolgáló jelölések.

Teljes leírás

Dokumentumok

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
beltéri gipszkarton válaszfal és tároló Gipszkarton

Aki lakásfelújításba fog, az előbb-utóbb találkozik a gipszkartonnal, mint az egyik univerzálisan felhasználható anyaggal. Amikor lakásbelsőt alakítunk ki vagy alakítunk át, változatos módon tudjuk alkalmazni.


Kérdések és válaszok

Betöltés