UD 27 mennyezeti profil 4 m
UD 27 mennyezeti profil 0,5 mm 4 m
1 135 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

UD 27 mennyezeti profil 0,5 mm 4 m

  • Cikkszám: UH-685030

Gipszkarton álmennyezetek és előtétfalak vázszerkezeti eleme
Egyszerű, gyors kivitelezés
Acél
0,5 mm anyagvastagság
4 fm/szál

Raktáron, 377 db
Átvehető akár: 2023-06-06
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
db
1 135 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Az UD 27 mennyezeti profil a gipszkartonból készült álmennyezetek és előtétfalak vázszerkezeti alkotórésze. Álmennyezet használatával csökkenthető a belmagasság, fűtési költséget takaríthatunk meg, vezetékek, gépészeti csövek és szellőző csatornák eltakarására is szolgál. Javítja a nyers födém léghangszigetelését.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés