Termékek
Termékek
Stukatúrgipsz 20 kg
Stukatúrgipsz 20 kg
2 550 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Stukatúrgipsz 20 kg

  • Cikkszám: GIPSZSTUK20

Általános építőipari célokra használható
Sokoldalú felhasználás
Gépészeti, villanyszerelési munkákhoz
Szerelvények, csövek, dobozok fix rögzítésére
Lyukak, repedések, vakolathibák javítására
Gyors kötés
Száradás után csiszolható, festhető
20 kg

Raktáron, több mint 10 zsák
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints ->

zsák
2 550 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

A stukatúrgipsz a víz- és villanyszerelő szekemberek elsődleges segédanyaga. Csőszerelésnél a szerelvények, villanyszerelésnél a dobozok és védőcsövek rögzítésére kiválóan alkalmas. Jól kezelhető, rövid kötési idővel rendelkezik, kiválóan rögzít. Kisebb javítási munkáknál is használható, lyukak, repedések, falhibák eltűntetésére.

Teljes leírás
Betöltés