Termékek
Termékek
Mapei Keracolor FF Flex fugázó 133, homok 5 kg
Mapei Keracolor FF Flex fugázó 133, homok 5 kg
4 490 Ft / db
3 195 Ft / db

Mapei Keracolor FF Flex fugázó 133, homok 5 kg

  • Cikkszám: UH-088715

Bel- és kültéri padlók, burkolt falak fugázásához
Vízlepergető DropEffect® technológia
Anyagszügséglet: hézagmérettől függő
Homok színű
5 kg/zsák

Készleten, több mint 10 db
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    akár 2 munkanapon belül

db
4 490 Ft / db
3 195 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Mapei Keracolor FF Flex fugázó fokozott terhelhetőségű, polimerekkel módosított, DropEffect® technológiával készült vízlepergető tulajdonságú, cementkötésű fugázóhabarcs 6 mm fugaszélességig.

Bármilyen (egyszer vagy kétszer égetett, klinker, kőporcelán stb.) kerámiaburkolat, terrakotta, kőlap burkolat (természetes kőlap, márvány, gránit, műkő stb.), üveg és márványmozaik burkolat fugázása. Könnyen felhordható és kialakítható felület, sima, tömör fugázása bel- és kültéri padlón és falon. Alkalmas úszómedencék, fürdőszobák, konyhák, valamint különösen sima és fényezett padlófelületek fugahézagainak kitöltésére. Olyan beépített különleges hidrofób adalékszereket tartalmaz, ami miatt a fugaanyag rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, az elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszító (DropEffect® technológia) és foltosodásálló lesz. A javasolt vízmennyiséggel bekeverve, és helyesen alkalmazva a következő jellemzőket nyújtja: alacsony vízfelvétel, jó vízlepergetés; jó nyomó- és hajlítószilárdság, jól ellenáll a fagyásolvadási ciklusoknak, ezért kitűnő a tartóssága; sima, könnyen tisztítható felület alacsony vízfelvevő képességgel; nagyon jó kopásállóság; kismértékű zsugorodás, nem érzékeny repedezésre; jó ellenálló-képesség a pH > 3 savakkal szemben.
 

Bedolgozási idő: kb. 2 óra. Felületképzés megkezdhető: 10-20 perc múlva. Járható: kb. 24 óra múlva. Teljesen terhelhető: 7-10 nap múlva. Ne keverje be cementtel vagy más termékkel. Soha ne adjon vizet a keverékhez, ha az már kötni kezdett. Soha ne keverje be sós vagy szennyeződött vízzel. A terméket +5°C és +35°C közötti hőmérsékleten használja. A keverővizet nagyon pontosan mérje ki. A többlet vízmennyiség fehéres réteg megjelenését okozhatja a felületen (kivirágzás). Ha a keverékeket különböző vízmennyiséggel készíti el, az színeltéréseket okozhat. Hézagkitöltés után a fugázóhabarcsot ne hintse meg Keracolor FF Flex porral, nehogy a fugaszín egyenetlenné váljon, illetve csökkenjen a fugázóhabarcs mechanikai szilárdsága. Úszómedencék és medencék a fugázást követően 7 nap múlva tölthetők fel. A szerszámokat és edényeket bő vízzel moshatja le a Keracolor FF Flex kikeményedése előtt. A Keracolor FF Flex anyagszükséglete a fugahézagok szélességétől, valamint a burkolólapok méretétől és vastagságától függ. 

Teljes leírás
Betöltés