Kivitelezői támogatói program

Az Építőanyag.hu és anyacége, a Piramis Építőház Kft. kivitelezői együttműködést hirdet az otthonfelújítási program keretében. 

Kivitelezői regisztráció


Óriási az érdeklődés a 2024. július 1-jén induló új Otthonfelújítási Programmal kapcsolatban. Előzetes regisztrációt hirdettünk azoknak, akik a feltételeknek megfelelő - 1990. december 31. előtt használatbavételi engedélyt kapott - családi házzal rendelkeznek. A program által támogatott felújításokat tervezők előzetes regisztrációt követőn vehetik igénybe teljes körű tanácsadói szolgáltatásunkat, melyben az első lépésektől a felújítási folyamat végéig elkísérjük és segítjük őket abban, hogy hiánytalan és hibamentes pályázatot nyújtsanak be.

Jelenleg több, mint 2000-en tiszteltek meg minket regisztrációjukkal, akiknek a megfelelő építőanyagokon túl kivitelezőkre is szükségük lesz.

Az Otthonfelújítási Program mintegy 20.000 családi ház megújítását jelenti  a hazai építőipari alapanyaggyártók és kivitelezők számára. Az Építőanyag.hu és a Piramis Építőház együttműködési támogatást nyújt azon kivitelező partnerek számára, akik az Otthonfelújítási program keretein belül kivitelezési munkákat vállalnának.

Miben segít Neked kivitelezőként az Építőanyag.hu és a Piramis Építőház csapata?
 

- Segítünk a regisztrációban azon a központi felületen, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy jobb feltételekkel, magasabb előleget tudj lehívni.

- Elfogadott szerződésmintát bocsátunk a rendelkezésedre, hogy a munkadíjad garantáltan elszámolható legyen.

- Igény szerint segítünk abban is, hogy a több mint 2000 előregisztrált ügyfelünkből a tevékenységi körödnek megfelelően megkeressenek.

- Információt nyújtunk azokról az építőipari termékcsoportokról, munkadíjakról és szolgáltatások listájáról, amelyek a programban elszámolhatóak.

- A regisztrációt követően pontos információid lesznek: levélben, valamint online tájékoztatókon folyamatosan meg fogjuk osztani a legfrissebb híreket, változásokat és tapasztalatokat a felújítási program azon pontjaiban, amelyek a kivitelezésekkel kapcsolatosak.
 

Kivitelezői regisztráció