Termékek
Termékek
Bramac Római Novo Alapcserép rubinvörös
Bramac Római Novo alapcserép rubinvörös
495 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Bramac Római Novo alapcserép rubinvörös

  • Cikkszám: UH-033055

Beton alapcserép
Élénk színű, selyemfényű felület
12 fokos tetőhajlásszögtől
Novo felület
Rubinvörös színű
A terméket kötegben értékesítjük
44 db/köteg
10 db/m2

30 év garancia
Raktáron, 10870 db
Átvehető akár: 2023-03-21
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
db
495 Ft / db
21 780 Ft / kiszerelés
44 db / kiszerelés
Ajánlatkérés

1012 darab felett egyedi árat biztosítunk, kérj ajánlatot!

Ajánlatot kérek
Megosztás

Részletes leírás

A Bramac Római Novo tetőcserép lágy, hullámos – kolostortetőkre emlékeztető – jellegzetes rajzolata délvidéki hangulatot idéz. A cserép sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek. Karakteres profilja összetéveszthetetlenül egyedi építészeti megformálást tesz lehetővé. A Bramac élénk színű, selyemfényű Novo felületű tetőcserepeit úgy fejlesztette ki, hogy sokáig megtartsák eredeti színüket, és ellenálljanak a nap UV sugarainak. A Bramac tetőcserepek teljes keresztmetszetben színezettek, és még nyers állapotban (a beton megkötése előtt) is kerül rájuk fedőréteg, mely tapadóhidat jelent az alaptest és végső fedőréteg között. Előfordulhat, hogy a Bramac cserepek ránézésre ugyan gyakran porózusabbak, de ennek megvan az oka. Egyes gyártók a felület simaságát nagyobb mennyiségű un. töltőanyag felhordásával érik el. Ezen töltőanyag hőtágulása azonban különbözik a betontest hőtágulásától, a felület megrepedezhet és eltűnhet az alaptestről. A Bramac cserepeknél a felhasznált anyagoknak és a gyártástechnológiának (kevesebb töltőanyag) köszönhetően sokkal kevésbé fordulhat elő a felület megrepedezése. A felhordott bevonatok minőségét nemcsak a felhordás módja, de a felhordott anyagok összetétele is befolyásolja. A festékanyagok minőségét nagyban meghatározza azok pigmenttartalma. Minél magasabb a festék pigmenttartalma, annál inkább ellenáll a káros UV-sugaraknak és kevésbé veszít az anyag eredeti színéből.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés