Izocam üveggyapot tekercses 10 cm
Izocam üveggyapot tekercses 10 cm
1 750 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Izocam üveggyapot tekercses 10 cm

  • Cikkszám: UH-676044

Tekercses ásványgyapot szigetelés
Nyomással nem terhelhető
Páraáteresztő, mérettartó
Nem éghető, tűzveszélyességi osztály: A1
Hővezetési tényező: λd=0,040 W/mK
10 cm vastag
9,6 m2/tekercs (1,2x8 m)

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-09
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
m2
1 750 Ft / m2
16 800 Ft / kiszerelés
9.6 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Az Izocam tekercses üveggyapot könnyen vágható és egyszerűen beépíthető, nyomással nem terhelhető hőszigetelő anyag. Páraáteresztő, mérettartó, nem kasírozott, nem éghető. Tűzveszélyességi osztály: A1. A termék ajánlott felhasználási területei például: szarufák közötti hőszigetelés; könnyűszerkezetes épületek falazatának köztes szigetelése; nem járható padlásfödém/zárófödém; álmennyezet. Tetőtérbeépítésnél, szarufák közötti beépítésnél a szigetelőanyagot "Z" alakban vezetett, rozsdamentes huzalozással rögzíteni szükséges.
Hővezetési tényező: λd=0,040 W/mK
Páradiffúziós ellenállási tényező: µ=1
Felhasználási hőmérséklet: -50 - +250 °C között

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
üveggyapot tulajdonságai és használata szigeteléshez Szigetelés

Napjainkban a szigetelés nem csak a téli időszakban fontos, az egyre melegebb nyarak és hosszan tartó kánikulák miatt is. A különféle szigetelési módok közül a természetes alapú szigetelőanyagok felhasználása – mint például különféle ásványi alapú szigetelések – népszerű, hiszen amellett, hogy számos előnnyel rendelkeznek, viszonylag könnyen hozzáférhetőek és nem károsak az egészségre.


Kérdések és válaszok

Betöltés