Termékek
Termékek
Tondach Tuning FOL N páraáteresztő alátétfólia 120 g, 50 m
Tondach Tuning FOL N páraáteresztő alátétfólia 120 g, 75 m2
490 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Tondach Tuning FOL N páraáteresztő alátétfólia 120 g, 75 m2

  • Cikkszám: UH-338136

Közvetlenül szigetelésre fektethető
Kiváló páraáteresztő tulajdonság
Új építésnél és felújításnál egyaránt ajánlott
120 g/m2
75 m2/tekercs

Raktáron, több mint 100 m2
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

m2
490 Ft / m2
36 750 Ft / kiszerelés
75 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A Tondach Tuning Fol N áraáteresztő alátétfólia , 120 g négyzetméterenként. Kiváló páraáteresztő hatással bír, a tető ideiglenes fedésére is alkalmas, maximim három héten át. UV-állóság: 2 hónap.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
útmutató a megfelelő tetőszigeteléshez Szigetelés

A tető megfelelő szigetelése nem csak azért fontos, mert az időjárás viszontagságaitól és a csapadéktól óvja az épületet; a környezetvédelemben és közvetve a rezsiköltségeink csökkentésében is szerepet játszik. Így kiemelt fontosságú, hogy megfelelő szigeteléssel rendelkezzünk, építés vagy felújítás során jó döntéseket hozzunk.

milyen a jól megépített tető Tető, tetőtér

Ha a házépítéskor nem spórolták ki a minőségi anyagokat, akkor egy jó tető évtizedekig szolgálhat kifogástalanul. De előbb vagy utóbb eljön a tetőcsere ideje. Összegyűjtöttük az alapinformációkat arról, hogy mire érdemes figyelni a felújításkor.


Kérdések és válaszok

Betöltés