Viastein Dunahullám struktúrált 40x20x5 cm fekete CCP
Viastein Dunahullám térkő CP+ fekete 5 cm
850 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Viastein Dunahullám térkő CP+ fekete 5 cm

  • Cikkszám: UH-676849

Gyalogos forgalomra alkalmas
Strukturált felületű
5 cm kővastagság
20x40 cm méretű
CP+ felületkezelés
Fekete színű
Beton
180 db/raklap
11,2 m2/raklap

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-07
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
db
850 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Viastein Dunahullám járda és teraszburkolólap felületi struktúrája a Duna hullámait eleveníti meg, míg fekete és fehér színei ünnepi hangulatot teremtenek a közösségi tereken, teraszokon. 20x40x5 cm méretével egyszerűen és gyorsan beépíthető. Az egyedülálló díszburkolati struktúra Clean & Color Protect felületvédelme nem csak a vízelvezetést segíti elő, hanem a különleges bevonat kihangsúlyozza, karakteressé teszi e lappal burkolt területek megjelenését. Figyelem! A Dunahullám lapok távtartó bordázat nélkül készülnek, ezért kivitelezésénél javasoljuk fugakereszt alkalmazását!
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés