Webáruházunk a kialakult járványügyi helyzet ellenére továbbra is zavartalanul működik

Számíthatsz ránk!

Figyelem, cikkünk folyamatosan frissül!

Kedves Vásárlóink, Érdeklődők!

A mai (2020.03.27.) közlönyben megjelentek szerint a személyes átvétel továbbra is működik!

Fontosnak tartjuk, hogy a kialakult jelenlegi helyzet ellenére is biztonsággal tudjatok nálunk vásárolni, hogy a rendelés menete zavartalan legyen számotokra. Ennek érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.

A webshopunkban leadott megrendeléseket továbbra is fogadják kollégáink, a kiszállítás jelenleg zökkenőmentes. Igaz ez mind a készleten lévő, mind a rendelhető termékekre. A rendszerünk által kalkulált határidőket tartani tudjuk, azokat szükség esetén naponta felülvizsgáljuk.

Emellett fokozottan figyelünk a higiéniai előírásokra; ahogy eddig is, kesztyűben, maszkban készítjük elő az építőanyagot kiszállításra, betartva az illetékes hatóságok rendeleteit, ajánlásait.

A személyes átvétel továbbra is választható opció, annyi megkötéssel, hogy csökkentenünk kellett ennek hosszát. A kormányülés döntése alapján 2020. március 17-étől személyes átvételi pontunk (2131 Göd, Ady Endre utca 121.) hétfőtől péntekig 8-tól 15 óráig tart nyitva.

Amennyiben lehetőséged van rá, kérjük, hogy az átutalást vagy a bankkártyás fizetési módot részesítsd előnyben a készpénzes helyett, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt.

Személyes átvételnél kérjük, legalább 2 méteres távolságot tarts az előtted álló vásárlótól!

További kérdéseid esetén állunk szíves rendelkezésedre. Számíthatsz ránk!

Jó egészséget, sok erőt kíván:
az Építőanyag.hu csapata

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha érdekelnek az építkezés és felújítás praktikái, szeretnél további hasznos tanácsokat kapni, iratkozz fel heti hírlevelünkre.

Számíthatsz ránk!