Termékek
Termékek

Webáruházunk a kialakult járványügyi helyzet ellenére továbbra is zavartalanul működik

Számíthatsz ránk!
Számíthatsz ránk!

Kedves Vásárlóink, Érdeklődők!

A mai (2021.03.05.) közlönyben megjelentek szerint a személyes átvétel és a kiszállítás továbbra is működik!

Fontosnak tartjuk, hogy a kialakult jelenlegi helyzet ellenére is biztonsággal tudjatok nálunk vásárolni, hogy a rendelés menete zavartalan legyen számotokra. Ennek érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk.

A webshopunkban leadott megrendeléseket továbbra is fogadják kollégáink, a kiszállítás jelenleg zökkenőmentes. Igaz ez mind a készleten lévő, mind a rendelhető termékekre. A rendszerünk által kalkulált határidőket tartani tudjuk, azokat szükség esetén naponta felülvizsgáljuk.

Emellett fokozottan figyelünk a higiéniai előírásokra, ahogy eddig is, betartva az illetékes hatóságok rendeleteit, ajánlásait.

A személyes átvétel továbbra is választható opció: személyes átvételi pontunk (2131 Göd, Ady Endre utca 121.) hétfőtől péntekig 8-tól 16 óráig tart nyitva.

Amennyiben lehetőséged van rá, kérjük, hogy az átutalást vagy a bankkártyás fizetési módot részesítsd előnyben a készpénzes helyett, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt.

Személyes átvételnél kérjük, legalább 2 méteres távolságot tarts az előtted álló vásárlótól!

További kérdéseid esetén állunk szíves rendelkezésedre. Számíthatsz ránk!

Jó egészséget, sok erőt kíván:
az Építőanyag.hu csapata

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Építkezel, vagy éppen otthonodat szeretnéd felújítani, de szükséged van egy kis segítségre?

Építőanyag tippek, javaslatok

 

 

 

 Az építőanyag.hu heti hírleveleiben hasznos információkkal, építkezési praktikákkal látunk el Téged, hogy a leendő otthonod tényleg tökéletes legyen, és a legjobb minőségű építőanyagokat tudd kiválasztani. Akciós termékeinkről is első kézből kapsz tájékoztatást, így nemcsak hogy jó döntést hozol, de spórolhatsz is!