Termékek
Termékek
Mester Szitahüvely 12x80
Mester Szitahüvely 15x85
80 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mester Szitahüvely 15x85

  • Cikkszám: MES-O4SZH1585

Üreges falakhoz, vegyi dübel használatakor
Szita kialakítású
Szürke színű
12x85 mm

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-04-14
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
80 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Vegyi dübel üreges falazatban történő felhasználása esetén használandó. Műanyag, lyukacsos szerkezetű.
A megfelelő furat kialakítása után a szitahüvelyt teljes terjedelméig a furatba kell helyezni, azaz a perem a falsíkba kerüljön. A behelyezés után a szitahüvelyt teljes terjedelméig ki kell tölteni a Vegyi dübel ragasztóanyaggal, majd a zárókupakkal azt bezárni. A zárókupakon keresztültolva kell a menetes szárat/fém csapot a furatba, illetve a szitahüvelybe helyezni.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés