Termékek
Termékek
Irion Metall Lite-Plus pisztoly purhabhoz
Irion Metall Lite-Plus pisztoly purhabhoz
17 770 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Irion Metall Lite-Plus pisztoly purhabhoz

  • Cikkszám: MES-O1MLP

Pisztolyhabok kinyomásához használható
Fém szerkezetű
Réz nyomásszabályozó
Tapadásmentes adapter és adagoló tű 
Tartós, masszív
Profiknak és barkácsolóknak is
Fekete, gumírozott fogantyú

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-04-07
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
17 770 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Az Irion Metall Lite-Plus pisztoly purhabhoz speciálisan a pisztolyhabok kinyomására szolgáló eszköz. Kiváló minőségű, fém szerkezetű, gumírozott fogantyúval, nagy méretű, réz nyomásszabályozó csavarral, valamint tapadásmentes, teflonbevonatú adapterrel és adagolótűvel. Az adagolócső kúpos kiképzésű. Kényelmes, pontos, tiszta, ezzel hatékony munkavégzést tesz lehetővé, kiváló megoldás profiknak és barkácsolóknak egyaránt!
A teljes mennyiség elhasználásáig a flakon a pisztolyra csavarva tárolható, max. 1 hétig. Ha lecsavartuk, a pisztolyt tisztítószerrel (Mester Purhab Tisztító) alaposan mossuk át!

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés