EPS 80 Homlokzati hőszigetelő lemez 15 cm
újHÁZ EPS 100, 13 cm terhelhető hőszigetelő lemez 2 m2/bála
4 370 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

újHÁZ EPS 100, 13 cm terhelhető hőszigetelő lemez 2 m2/bála

  • Cikkszám: UH-703434

Lépésálló EPS hőszigetelő lemez
Padlóba, födémbe kitűnő
Átlagos terhelésre
Egyszerűen beépíthető
Fehér színű
Hővezetési tényező: 0,038 W/mK
Táblaméret: 50x100 cm
2 m2/bála
A terméket bálában értékesítjük!

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-07
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
m2
4 370 Ft / m2
8 740 Ft / kiszerelés
2 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Az újHÁZ EPS 100 lépésálló, expandált polisztirol (EPS) lemez kiválóan alkalmazható emeletközi födémekben, padlókban, akár padlófűtés alatt is, átlagos terhelési körülmények esetén. Használatával csökkenthető az épületszerkezet hővesztesége, így energia- és költégmegtakarítás érhető el. A hőszigetelt padló emellett emeli a hő- és komfortérzetet is.  Régi és új épület hőszigetelésére is tökéletesen megfelelő, gazdaságos megoldást kínál, könnyen megmunkálható és beépíthető.
Fehér színű, 50x100 cm táblaméretű, egyenes élképzésű, terhelhető expandált polisztirol lemez.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
hőszigetelés épületen szigetelőanyaggal Szigetelés

Akár új építésű házról van szó, akár egy régebbit szeretnénk felújítani, a hőszigetelés előbb vagy utóbb napirendre kerül. Előbbi esetében eleve tervezünk vele, utóbbi esetében azonban nem biztos, hogy van elegendő hely a szigetelőanyag számára. Mi a megoldás ilyenkor?

Hőszigetelés Szigetelés

Az épület hőszigetelő képességét többnyire a szigetelőanyag vastagsága és hővezetési képessége határozza meg, ezért egy lakás komfortszintje és fűtési költsége szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen hőszigetelést alkalmazunk.


Kérdések és válaszok

Betöltés